Şevval Şahin kimdir?

25.10.2020 - 11:41 | Son Güncellenme: 25.10.2020 - 11:47

Şevval Şahin kimdir ve hangi soruları bilemedi sorularının cevabı haberimizde... Koronavirüs salgını döneminde yaptığı partilerle gündeme gelen Şevval Şahin, sosyal medyanın en çok konuştuğu konulardan biri haline geldi. Peki Şevval Şahin kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Bilemediği sorular neler? MISS Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin 'Sorgu Sual' programına katıldı. Bu programında ardından sosyal medyada TT oldu. Peki Şevval Şahin kimdir? İşte detaylar...

Şevval Şahin kimdir?

2018 Miss Turkey güzeli Şevval Şahin kimdir, kaç yaşında, ne iş yapar? 21 yaşındaki manken CNN Türk'te yayınlanan Sorgu Sual programında katıldı. Şahin, programın ardından sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi. Google'da en çok merak edilen aramalar arasında giren Şevval Şahin kimdir ve programında hangi soruları bilemedi? İşte detaylar...

Şevval Şahin kimdir, kaç yaşında?

Şevval Şahin, 1999 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini University Of East London’da alan Sevval Şahin, Fashion Marketing bölümünde eğitim görüyor.

Türkiye güzeli seçildikten sonra estetikli olduğu belirlenen Şahin’in estetikli olması nedeniyle Miss Turkey 2018 birinciliği çok tartışılmıştı.

Şevval Şahin’in İngiltere’de tanıştığı Pakistanlı Syed Amir-Ali Kirmani Peerzada ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Şahin 1,82 boyundadır.

Şevval Şahin hangi soruları bilemedi?

'İstiklal Marşı’nı biliyor musunuz?', 'Atatürk’ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?', 'Türkiye’de kaç coğrafi bölge var?' sorularına cevap veremedi.

Senin için hazırladığımız haberler