Seyircili maç için resmen başvuru yaptılar!

16.06.2020 - 11:19 | Son Güncellenme: 16.06.2020 - 11:21

Almanya Ligi ekiplerinden Bayer Leverkusen, Berlin'deki kupa finalinin seyircili oynanması için federasyona başvurdu. Almanya Kupası final maçı ne zaman oynanacak? Son gelişmeler...

EMRAH KARALİNÇ - AJANSSPOR

Koronavirüs salgını ve tehdidi sebebiyle Almanya Ligi'nde maçlar seyircisiz oynanıyor. Son günlerde ise Almanya Kupası final maçının seyircili oynanıp oynanamayacağı tartışma konusu oldu. Bayer Leverkusen, final maçının seyircili oynanmasını hayal ediyor. Bu yönde resmi girişim yapıldı mı? İşte yanıtı...

Leverkusen, Almanya Kupası final maçının seyircili oynanmasını istiyor

Bayer Leverkusen'in genel müdür olarak görev yapan Rudi Völler'in Berlin'de oynanacak Almanya Kupası final maçının seyircili oynanması yönünde yaptığı açıklamalar dikkatleri çekmişti.

Federasyon ile iletişime geçildi

Leverkusen ekibi, taleplerini Almanya Futbol Federasyonu'na resmen bildirdi. Leverkusen, federasyondan kupa finalinde seyircilerin yer alması açısından yeni bir hijyen konsepti bekliyor.

Almanya Kupası final maçı ne zaman?

Federasyonun yönlendirmeleriyle kupa finalinin seyircili oynanabileceği, Leverkusen yöneticileri tarafından ifade ediliyor. Bayer Leverkusen ile Bayern Münih arasındaki Almanya Kupası final maçının 4 Temmuz 2020 Cumartesi günü oynanması planlanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler