"Seyircimiz olsa skor daha farklı olabilirdi"

14.03.2020 - 22:56 | Son Güncellenme: 14.03.2020 - 22:56

Konyaspor forması giyen Ertuğrul Taşkıran ve Uğur Demirok, Fenerbahçe maçının ardından neler söyledi?

Konyaspor, Süper Lig'in 26. haftasında evinde Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ederek ligde 7. maç sonra galibiyet sevinci yaşadı. Karşılaşmanın ardından kaleci Ertuğrul Taşkıran ve savunma oyuncusu Uğur Demirok, açıklamalarda bulundu.

beIN Sports'a konuşan Ertuğrul Taşkıran, "Durumumuz kritikti. uzun zaman sonra fenerbahçe maçında oynama fırsatı buldum. Özel bir maçtı. Az çok herkes konuşuyor. Ben bir sporcu olarak profesyonelliğin getirdiği her şeyi yapıyorum. Bugün kurtarış yapmadım ama terimin son damlasına kadar mücadele ettim.

Fenerbahçe'deki arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bugüğn .çok ihtiyacımız vardı kazandık. 4-5 ay oynamadım. Kim bilerek gol yer. İnsanlar ağza alınmayacak şeyler konuştu. Camiamız destek oldu. Üzerimdeki yük çok fazlaydı. Kulaklarımı tıkadım. Çok ityi mücadeleyle kazandık. Elimden gelen her şeyi yaptım" dedi.

Uğur Demirok: "Seyircimiz olsa skor daha farklı olabilirdi"

Uğur Demirok ise A Spor'a yaptığı açıklamada, "9 kişiydik. Belki 11 kişi kazansak bu kadar sevinmezdik. Mutlak kazanmamız gereken bir maçtı. Seyircimiz olsa belki daha farklı bir skor ortaya çıkabilirdi. Lig bizim için yeni başlıyor.

Kazandığımız için mutluyum. Camiamız ve taraftarlar armağan olsun. Pozisyonu görüntüsünü gördük, Hüseyin Hoca'ya da gösterdik. VAR'dan gelen karar geçmediği yönündeymiş" ifadelerini kullandı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler