Hadergjonaj: Sezon başından beri iyi oynayıp sonuç alamıyoruz

Burak Alaca
23.10.2023 - 22:29 | Son Güncellenme: 23.10.2023 - 22:50

Süper Lig'de Trabzonspor'un evinde Corendon Alanyaspor'u mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Akdeniz ekibinin yıldızları açıklamalarda bulundu.

Hadergjonaj: Sezon başından beri iyi oynayıp sonuç alamıyoruz

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor, Papara Park'ta konuk ettiği Corendon Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti. Maç sonunda Alanyasporlu yıldızlar açıklamalarda bulundu.

Richard: "Biz daha iyi oynadık"

Karşılaşmada daha iyi oynadıklarını belirten Alanyasporlu Richard "Biz daha iyi oynadık. İlk yarı da bile maçı bitirebilirdik. Ama maalesef birçok pozisyona girmemize rağmen golü atamadık. Rakibimiz ilk fırsatta golü buldu. Hatta bu bizim hatamızdı. Rakibimizden daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. Futbol detaylarla açıklanır. Atamazsanız rakip gelir atar ve böyle biter." dedi.

Hadergjonaj: "İyi oynuyoruz ama sonuca gidemiyoruz"

Bu sezonun genelinde iyi performans sergileseler de olumlu sonçlar alamadıklarını belirten Hadergjonaj "Sezon başından beri senaryo bu. İyi oynuyoruz ama sonucu alamıyoruz. Hatayspor maçı aynı, Kasımpaşa maçı aynı, Pendik maçı aynı. Hep böyle gitti. İşin sonunda puanlar almanız gerekiyor. Bunu değiştirmemiz gerekiyor. Rakipleri de izliyoruz. Lig daha rekabet içinde gçeiyor. Puanlar almamız gerekiy.r Bunu değiştirmemiz gerekiyor." dedi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Nicolas Pepe ilk kez kadroda!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler