Sezon Ortasındaki Talimat Değişikliği Alanyaspor İçin Yapılmış

İsa Kethüda
03.03.2023 - 10:54 | Son Güncellenme: 13.10.2023 - 13:36

Dün bir talimat değişikliği yayınlayan Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu değişikliği Süper Lig ekibi Alanyaspor için yaptığı ortaya çıktı. İşte detaylar.

Sezon Ortasındaki Talimat Değişikliği Alanyaspor İçin Yapılmış

Hüseyin Özkök - AJANSSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) dün bir talimat değişikliği yayınlayarak bundan sonra 4 maçın altında müsabakadan men cezası alan oyuncuların sadece kırmızı kart gördükleri kategoride cezalarını çekeceğini 4 ve üzeri maçlık cezalarda ise oyuncuların resmi maçlardan men edileceğini açıklamıştı. 

Biz de Ajansspor'da bu konuda dün yayınladığımız haberimizde bu değişikliğin kupada yer alan bir takımı ilgilendirip ilgilendirmediğini sormuş ve neden 3 veya 5 değil 4 demiştik.

Değişiklik Alanyaspor için alındı

Bu sorunun cevabını gazeteci Emrah Kayalıoğlu Twitter hesabından duyurdu. Değişiklik kararı Alanyaspor için alınmıştı.

İlgini Çekebilir
TFF, ligin ortasında karar verdi! Futbol Disiplin Talimatı'nda değişiklik...
Habere Git

Feddal'ın İspanya Kupası'nda 3 maç cezalı olduğu ortaya çıktı

Golvarmı sitesinin haberine göre, Akdeniz ekibinin kış transfer döneminde İspanya'nın Real Valladolid takımında kiralık olarak transfer ettiği Faslı oyuncu Zouhair Feddal'ın İspanya Kupası'nda 3 maç cezalı olduğu ortaya çıktı. İspanya'da birçok ülkede olduğu gibi kupa ve ligde alınan men cezalar kendi kategorisinde çekiliyor. 

Yapılan değişiklikle Feddal'ın forma giyme yolu açıldı

İspanya'da aldığı cezasını Alanyaspor'da çekmek zorunda kalacak olan Feddal, Türkiye'de bu ayrım olmadığı için 3 maçlık cezasını ligde çekmeye başlayacaktı. Ancak Futbol Disiplin Talimatı'nda dün yapılan değişiklikle tam da oyuncunun cezası olan 3 maçlık sınırlama ile ligde forma giyme yolu açıldı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Icardi müjdesi! F.Bahçe maçında...
Habere Git

Bununla birlikte sezon içinde oyun oynanırken bir takımın lehinde kural değişikliği yapılmış oldu. Böylece aslında teknik olarak sezon bittikten sonra alınması gereken doğru karar bir anda tartışmalı hale getirildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de ayrılacak oyuncular belli oldu! Jesus biletlerini kesti...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler