Son Dakika | Galatasaray'ın Yeni Transferi Nicolo Zaniolo, Milan'a Gidiyor

İsa Kethüda
03.03.2023 - 08:45 | Son Güncellenme: 03.03.2023 - 09:29

Son dakika transfer haberleri: Galatasaray'ın ara transfer döneminde Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo sezon sonunda gidiyor. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Galatasaray'ın Yeni Transferi Nicolo Zaniolo, Milan'a Gidiyor

Salim MANAV - AJANSSPOR

Süper Lig'de şampiyonluğun güçlü adayı Galatasaray ara transfer döneminde önemli isimleri kadrosuna kattı. Aslan, Sassuolo'dan Kaan Ayhan, Roma'dan Nicolo Zaniolo ve ligden çekilme kararı alan Hatayspor'dan Sam Adekugbe'yi transfer etti.

Cimbom, İtalyan yıldız oyuncu Zaniolo'yu 15 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattı. 

Bonservis bedeli 15 milyon Euro

Sarı-Kırmızılı kulübün KAP'a yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

"Profesyonel Futbolcu Nicolo Zaniolo ve kulübü A.S.Roma S.r.l.ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Futbolcunun eski kulübüne 15 Kasım 2023 tarihinden başlamak üzere 5 sezona yayılmış eşit taksitte, 15.000.000 EUR kesin transfer bedeli ödenecektir. Futbolcunun ileride bir başka kulübe satılması durumunda, elde edilecek kesin transfer bedeli karının %20'si A.S. Roma S.r.l.'ye ödenecektir. Futbolcu ile 2022-2023 sezonundan başlayarak 4.5 sezon için sözleşme imzalanmıştır. Buna göre, Futbolcumuza 2022-2023 sezonu için net 900.000 EUR, diğer sezonlar için net 2.750.000 EUR sezonluk maaş ödenecektir. Ayrıca A.S. Roma S.r.l. ile tüm gelirleri depremzedelere bağışlanmak üzere 2023 yılı içerisinde hazırlık müsabakası düzenlenmesi konusunda anlaşmaya varılmıştır."

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Icardi müjdesi! F.Bahçe maçında...
Habere Git

Sezon sonunda Milan'a gidiyor

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo sezon sonunda İtalyan devi Milan'ın yolunu tutacak. 

İlk maçında golünü attı

Bilindiği üzere, 23 yaşındaki yıldız oyuncu sarı-kırmızılı forma ile ilk maçına Alanyaspor ile oynanan hazırlık maçında çıkmış ve 1 gol kaydetmişti.

Juan Mata sezon sonunda yolcu

Galatasaray'ın 1 yıl artı 1 yılı opsiyonlu şekilde 2 yıl sözleşme imzaladığı Juan Mata'nın mukavelesindeki opsiyon kullanılmayacak ve İspanyol yıldız ile yollar ayrılacak. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor Seçimli Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı!
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler