Ajansspor

Sezona iyi başlayamayan Karşıyaka, teknik direktör değişikliğine gitti!

Editör: Ahmet Kaan Mandalı

Son Güncelleme /

Karşıyaka, teknik direktörlük görevi için Zafer Uysal ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

Zafer Uysal
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 53 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş

Sezona kötü bir başlangıç yapan Karşıyaka, Burhanettin Basatemür’ün istifası üzerine boşalan teknik direktörlük koltuğuna Zafer Uysal’ın getirildiğini açıkladı.

Göreve 50 yaşındaki teknik adam getirildi

Karşıyaka, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla teknik direktörlük görevine 50 yaşındaki Zafer Uysal’ın getirildiğini duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Karşıyaka’mız, Teknik Direktörlük görevi için Zafer Uysal ile sözleşme imzalamıştır. Anlaşmanın camiamıza hayırlı olmasını diler; Teknik Direktörümüz Zafer Uysal’a ve teknik ekibine yeni görevlerinde başarılar dileriz. Takımımızla birlikte başarılı ve güzel bir sezon geçirmelerini temenni ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Son olarak Balıkesirspor’u çalıştırdı

Zafer Uysal, son olarak Balıkesirspor’u çalıştırmıştı. Geçtiğimiz sezon Balıkesirspor’un başında 17 maça çıkan 50 yaşındaki teknik adam, bu maçlarda 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 de mağlubiyet almıştı.

Geçtiğimiz sezon TFF 3. Lig 4. Grup'u Zafer Uysal yönetiminde 5. sırada tamamlayan Balıkesirspor, play-off oynama hakkı kazanmıştı. Play-Off Çeyrek Finali'nde Eskişehirspor ile eşleşen Balıkesirspor, ilk maçı evinde 2-1 kazansa da rövanş mücadelesinde 3-0 mağlup olmuş; toplam 4-2’lik skorla 2. Lig hayaline veda etmişti.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...