Sezonun son derbisinde 11'ler

19.07.2020 - 08:43 | Son Güncellenme: 19.07.2020 - 08:43

Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe, Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek. Kritik mücadelede iki takımın 11'leri nasıl olacak? Sezonun son derbisinde iki takımda hangi sakat ve cezalı oyuncular var? Mücadelenin hakemi ve tüm detaylar haberimizde...

Sezonun son derbisinde 11'ler

Süper Lig'de 33. haftanın dev maçında Fenerbahçe deplasmanda Beşiktaş'ın konuğu olacak. Sezonun son derbisinde 11'ler ve tüm detaylar haberimizde...

11'ler belli oldu

Beşiktaş'ın ilk 11'i: Ersin, Gökhan, Vida, Roco, Caner, Elneny, Lens, Atiba, Boateng, Boyd, Burak

Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Altay Bayındır, Nabil Dirar, Serdar Aziz, Simon Falette, Hasan Ali Kaldırım, Tolga Ciğerci, Ozan Tufan, Ferdi Kadıoğlu, Deniz Türüç, Garry Rodrigues, Vedat Muriç.

İki takımda hangi eksik oyuncular var?

Karşılaşma öncesinde Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş'ta Adem Ljajic, Umut Nayir ve Douglas Pereira forma giyemeyecek.

Konuk ekip Fenerbahçe'de ise Mehmet Ekici, Mevlüt Erdinç, Sadık Çiftpınar ,Tolgay Arslan ve Luiz Gustavo sakatlıkları sebebiyle karşılaşmada oynamayacak.

Beşiktaş - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Türk futbolunun asırlık iki devi 19 Temmuz Pazar günü saat 21:00'de karşı karşıya gelecek. Vodafone Park'ta oynanacak mücadele beIN Sports 1'den canlı izlenecek.

Maçın hangi hakem yönetecek?

Sezonun son derbisinde hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Halil Umut Meler'in yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcüoğlu ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler