Shakira-Pique ayrılığı sonrası Suzy Cortez'den olay itiraf! Mesajlar attı

Orhan Gülek
06.06.2022 - 17:42 | Son Güncellenme: 06.06.2022 - 17:52

Shakira-Gerard Pique çiftinin ayrılığı sonrası Suzy Cortez de sessizliğini bozdu. Brezilyalı model, "ihanet" iddialarının ardından ses getirecek açıklamalarda bulundu.

Shakira-Pique ayrılığı sonrası Suzy Cortez'den olay itiraf! Mesajlar attı

AJANSSPOR - HABER

Barcelona'nın İspanyol yıldızı Gerard Pique ve 2010 yılından beri aşk yaşadığı Shakira'dan ayrılık haberi gelmişti. Ünlü şarkıcı, ihanetinin ardından futbolcu ile ilişkisini noktalama kararı almıştı. Kolombiyalı şarkıcının, sevgilisini suçüstü yakaladığı, Pique'nin ise, "Ben masumum!" diyerek, kendisini savunduğu belirtilmişti.

Gavi'nin annesi olduğu iddia edilmişti

Sosyal medyada ünlü futbolcunun Shakira'yı aldattığı kişinin takım arkadaşı Gavi'nin annesi olduğu ileri sürüdü. Ancak kısa süre sonra bu söylentilerin doğru olmadığı ortaya çıktı.

"Shakira'ya saygımdan ötürü sustum"

Çiftin olaylı ayrılığı sonrası Brezilyalı model Suzy Cortez'den de çarpıcı itiraflar geldi. El Diario NY'a konuşan Cortez, "Bu zamana kadar Shakira'ya saygımdan ötürü sustum ama artık konuşmak istiyorum. Pique, bana mesaj atan birçok Barcelona futbolcusundan biriydi." dedi.

"Bana mesajlar atıyordu"

Suzy Cortez, "Shakira bu yaşananları hak etmedi. Brezilya'ya döndüğümde bana Avrupa'ya ne zaman döneceğimi soran mesajlar atıyordu." şeklinde konuştu.

 

Cortez, son olarak, "Attığı mesajları her gün siliyordu. Messi'nin formasını giydiğim çıplak fotoğraflarımı kıskandığını söylüyordu." şeklinde konuştu.

"Pişmanız"

Ayrıca geçtiğimiz günlerde Shakira'nın iletişim ajansı, Gerard Pique'nin de onayını alarak, ayrılık açıklaması yayınlamıştı.

Söz konusu paylaşımda, "Yollarımızı ayırdığımızı doğrulamaktan dolayı pişmanız. Birinci önceliğimiz olan çocuklarımızın iyiliği için mahremiyetimize saygı bekliyoruz." ifadeleri kullanılmıştı.

Chris Evans'ı Instagram'da takibe almıştı

Ünlü şarkıcı, 'ihanet' söylentilerinin ardından oyuncu Chris Evans'ı Instagram'da takibe almıştı. Evans da Shakira'nın takibine vakit kaybetmeden karşılık verince 'aşk' dedikoduları hızla yayılmaya başlamıştı. Ancak dünyaca ünlü şarkıcı, Evans sonrası da durmamış ve birçok erkek ünlüyü takip etmişti.

Shakira ile Pique ne zaman evlenmişti?

Çift, 2010 yılında Güney Afrika'da yapılan FIFA Dünya Kupası sırasında tanışmıştı. Pique, Shakira'nın seslendirdiği "Waka Waka"nın klibinde yer almıştı. İkili, daha sonra aşk yaşamaya başlamıştı. Çiftin, "Sasha Piqué Mebarak" ve "Milan Piqué Mebarak" isimlerinde iki çocuğu var.

Senin için hazırladığımız haberler