Shakira'dan Gerard Pique itirafları!

Feride Kara
21.09.2022 - 23:15 | Son Güncellenme: 21.09.2022 - 23:23

Dünyaca ünlü futbolcu Gerard Pique ile aldatılma sonrasında Haziran ayında 12 yıllık ilişkisini bitirme kararı alan Shakira yaşadıkları olayları anlattı.

Shakira'dan Gerard Pique itirafları!

Barcelona'nın dünyaca ünlü futbolcusu Gerard Pique ile ünlü şarkıcı Shakira ayrılıkları ile günlerce konuşulmuştu. Shakira yaşadıklarını ilk defa açıklarken "Bu konuda konuşmak gerçekten zor, özellikle de bu durumu bir röportajda ilk kez anlatıyorum" oldu.

Normal bir ayrılık gibi olmadı

Shakira "Sessiz kaldım ve hepsini anlamaya çalıştım. Olanlar hakkında konuşmak zor, özellikle de hala yaşadığım, sürekli halkın gözü önünde olduğum ve ayrılığımız normal bir ayrılık gibi olmadığı için.... Bu yüzden sadece benim adıma değil, çocuklarım için de zor oldu. İnanılmaz derecede zor." dedi. 

İlgini Çekebilir
Pique'ye önce Shakira şimdi de Xavi darbesi!
Habere Git

Ebeveynlerinin ayrılığını sindirmeye çalışan iki çocuk var

Shakira "Özellikle medya ve hayranlar tarafından kişisel hayatım bu süreçte sürekli olarak gündemde tutuldu ve eleştirildi bu da ailem için zor oldu. Ben de durumu çocuklarımdan saklamaya çalıştım. Bunu yapmaya ve onları korumaya çalışıyorum çünkü bu benim hayattaki bir numaralı görevim bu! Elimden geldiğince durumu onlardan saklamaya çalışıyorum. Ebeveynlerinin ayrılığını sindirmeye çalışan iki çocuk için gerçekten üzücü. Ve bazen tüm bunların kötü bir rüya olduğunu ve bir noktada uyanacağımı hissediyorum. Ama hayır, gerçek. "

Tüm kadınları düşünüyorum

Ünlü şarkıcı "Ayrıca gerçek olan başka bir  şey de, çocuklarımın babasıyla olan ilişkimin medya tarafından bayağı ve ucuz bir şeye dönüştüğünü görmekten duyduğum hayal kırıklığı. Ve tüm bunlar, babam yoğun bakımdayken ve ben farklı cephelerde savaşırken oldu.  Dediğim gibi, bu muhtemelen hayatımın en karanlık saati. Ama sonra, dünyanın dört bir yanındaki zorluklardan geçen, benimki kadar kötü, benimki kadar zor veya daha kötü bir durumdan geçen tüm kadınları düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler