Shakira'dan paylaşım: Fas için Waka Waka!

Cüneyt Muharremoğlu
11.12.2022 - 09:20 | Son Güncellenme: 11.12.2022 - 09:44

Dünya Kupası'nda Fas, çeyrek finalde Portekiz'i yenerek yarı finale kalan ilk Afrika takımı oldu. Sharika bu başarıya kayıtsız kalmadı: Bu kez Afrika için!

 Shakira'dan paylaşım: Fas için Waka Waka!

AJANSSPOR HABER

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda Fas mucizesi sürüyor. Hırvatistan, Belçika ve Kanada'nın bulunduğu gruptan ilk sırada çıkan Fas önce İspanya sonra Portekiz'i eleyerek yarı finalde Fransa'nın rakibi oldu.

Fas'ta onbinler sokaklarda

Fas'ın dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun da kadrosunda bulunduran Portekiz'i Yusuf en Nusayri'nin 42. dakikada attığı golle 1-0 yenmesinden sonra bayrak ve meşaleler eşliğinde başta başkent Rabat, Kazablanka ve Marakeş olmak üzere onbinlerce futbolsever sokağa döküldü.

Taksim'de Fas kutlaması

Önemli sokak ve caddelerde yüzlerce araçlık konvoylar oluşturan Faslılar, takımlarının  yarı finale çıkmasını Avrupa sokaklarında da kutladı. İstanbul'daki kutlamanın merkezi ise Taksim oldu.

İlgini Çekebilir
2022 Dünya KuFASı! Ronaldo da gitti
Habere Git

Taksim Meydanı'na izin verilmedi

Ellerinde bayraklarla sevinç gösteresinde bulunan taraftarlara polis eşlik etti. aksim Meydanı'na kadar çıkan taraftarlar polisin izin vermemesi üzerine Talimhane'ye yönlendirildi. Kutlamalar burada devam etti.

Shakira'dan Fas paylaşımı

Fas'ın başarısına dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'da kayıtsız kalmadı. Afrika'da düzenlenen ilk dünya kupası olan 2010 Dünya Kupası için şarkı yapan Kolombiyalı,  sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Shakira: Bu kez Afrika için!

Shakira, Fas bayrağı ve alkış emojilerini kullandığı paylaşmında,  Güney Afrika'da düzenlenen 2010 Dünya Kupası'nın şarkısı olan "Waka Waka" şarkısındaki "Bu kez Afrika için" sözüne yer verdi. 

İlgini Çekebilir
Shakira'dan Gerard Pique itirafları!
Habere Git

Waka Waka şarkısı

Shakira'nın Waka Waka şarkısının diğer adı This time for Afria. (Bu kez Afrika için). Shakira şarkıyı, Güney Afrikalı grup Freshlyground ile birlikte seslendirdi. Şarkının içinde yerel Afrika dili de kullanıldı.

Shakira'dan Pique'ye gönderme mi?

Shakira, 2010 Dünyea Kupası'nda tanıştığı İspanyol futbolcu Gerard Pique ile ihanet iddialarının ardından bu yıl içinde ayrılmıştı. Fas'ın İspanya'yı da son 16 turundan sonra elemesinden sonra Shakira'nın Fas paylaşımı yapması birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından Pique'ye gönderme yorumlarına da neden oldu.

Senin için hazırladığımız haberler