Shakira'dan Gerard Pique'ye Şarkılı Gönderme!

14.01.2023 - 11:51 | Son Güncellenme: 14.01.2023 - 12:07

Dünyaca ünlü pop müzik yıldızı Shakira'nın, Barcelona'lı eski sevgilisi Gerard Pique’nin kendisini aldatmasına değindiği yeni şarkısı YouTube'da rekor kırdı.

Shakira'dan Gerard Pique'ye Şarkılı Gönderme!

AJANSSPOR - HABER

Barcelona'dan ayrılarak futbola veda eden İspanyol yıldız futbolcu Gerard Pique ile 12 yıllık beraberliklerini "aldatma" iddialarının ardından sonlandıran Shakira, ayrılık temalı yeni şarkısı ‘Music Sessions 53'ü dinleyicileriyle buluşturdu.

İşte Shakira’nın Pique’ye göndermeli şarkısının sözleri

Shakira’nın ‘atarlı’ sözleriyle eski eşi Pique’yi ve sevgilisini hedef aldığı öne sürüldü. Arjantinli DJ Bizarrap ile çalışan Kolombiyalı şarkıcının, yeni şarkısının sözleri şöyle: 

“Sana geri dönmeyeceğim"

“Sana geri dönmeyeceğim, benim için ağlama ya da bana yalvarma/ Seni eleştirmelerinin benim hatam olmadığını anladım/ Sadece müzik yapıyorum, bu seni rahatsız ediyorsa üzgünüm.” 

İlgini Çekebilir
İspanya Süper Kupası'nda finalin adı El Clasico!
Habere Git

Sosyal medyada gündem oldu

Şarkı sözlerinde geçen “Beni kırdığını düşünüyorsun ama beni daha güçlü yaptın/ Kadınlar artık ağlamıyor, bunu kazanca dönüştürüyor” ifadeleri sosyal medyada gündem oldu. 

"Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin"

45 yaşındaki şarkıcının sözlerinde geçen “Yedeğim olduğu varsayılan kişiyle sana iyi şanslar dilerim/ Sana ne olduğunu bilmiyorum bile/ O kadar tuhafsın ki seni tanıyamıyorum bile/ Ben iki tane 22’lik kıza değerim. Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin. Bir Rolex’i bir Casio ile takas ettin" sözleriyle Pique'ye gönderme yaptığı öne sürüldü. 

Out of Your League şarkısı YouTube’da rekor kırdı

Out of Your League (Dengim Değilsin) adlı şarkı YouTube’da 24 saat içinde 63 milyon kere izlenerek, ilk 24 saatte en çok dinlenen Latin şarkısı unvanını aldı.

Ne olmuştu?

Shakira ve Gerard Pique ikilisi bir dönem dünyanın en gözde çiftlerinden biriydi. 12 yıl boyunca birliktelik yaşayan dünya yıldızları geçtiğimiz yıl yollarını ayırma kararı almıştı.

Pique, Gavi'nin annesi ile Shakira'yı aldattığı iddia ediliyor

Dünya basınında yer bulan büyük aşkın bitmesinde ihanet rüzgarları esmişti. Manşetlerden düşmeyen ayrılıkta skandal iddialar arka arkaya yağmıştı. Pique'nin takım arkadaşı Gavi'nin annesi ile Shakira'yı aldattığı ileri sürülmüştü. İspanyol basını yıldızların ayrılığına sebep olan kişinin Gavi'nin annesi değil 20 yaşındaki bir etkinlik hostesi olduğunu açıklamıştı.

Gerard Pique gözyaşları içerisinde Barcelona'ya ve futbola veda etti

Öte yandan Gerard Pique, 2022 Kasım ayında Barcelona'nın Almeira'yı konuk ettiği maçta son kez taraftarının karşısına çıktı. Oyundan alkışlarla çıkan İspanyol stoper, maç sonrası Camp Nou'ya veda ederken gözyaşlarını tutamadı.

Gerard Pique kimdir? İşte kariyeri

Barcelona altyapısı La Masia'da yetişen Gerard Pique, 2004'te 5 milyon euro bonservis bedeliyle Manchester United'a transfer oldu. Premier Lig devinde A takım tecrübesi yaşayan İspanyol stoper, 2008 yazında 5 milyon euro karşılığında Barcelona'ya geri döndü. Kulüp tarihinin en başarılı döneminin bir parçası olan Pique, Katalan devine kaptanlık yaptı. Profesyonel kariyerinde toplam 667 maça çıkan Pique, 58 gol atıp 16 asist yaptı.

35 yaşındaki yıldız futbolcu kulüp ve milli takımla toplam 36 kupa kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler