Shane Larkin: "İşimiz daha bitmedi!"
Editör: Arif Can Yıldız
Son Güncelleme /
2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası A Grubu 5. ve son maçında Türkiye, Sırbistan'ı 95-90 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Shane Larkin açıklamalarda bulundu.

Son 5 Haber

Beşiktaş - Kauno Zalgiris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Fenerbahçe'den +4 kontenjanı için iki transfer birden! Arjantinli genç yetenekler listede...

Galatasaray'a Victor Nelsson müjdesi

Spor yazarları Fenerbahçe - Lyon maçını değerlendirdi! Olay Asensio - İsmail Kartal iddiası

Beşiktaş'ta sağ kanada 4 aday var
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
EuroBasket 2025, A Grubu'nda liderli belirleyecek mücadelede A Milli Takımımız, Sırbistan'ı 95-90 mağlup ederek gruptan lider çıkmayı başardı.
Bu sonuçla 5'te 5 yapan A Milli Takım, A Grubu'nu lider tamamladı. Türkiye, son 16 turunda B Grubu'nu 4. bitiren İsveç ile karşı karşıya gelecek.
23 sayıyla mücadeleyi tamamlayan Shane Larkin, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
"Bu geceki performansımızdan"
Shane Larkin açıklamalarında "Buraya madalya kazanmaya geldik. Bu geceki performansımızdan memnunuz ama daha işimiz bitmedi.
Buna hazırım
Önceki maçlarda kendimi çok zorlamadım çünkü buradan itibaren çok daha fazla oynayacağımı biliyorum. Kalan maçların hepsinde 40 dakika oynamam gerekirse buna hazırım.
Kariyerim boyunca parçası olduğum en kaliteli maçlardan biriydi. Sahada NBA All-Star'ları, dünyanın en iyi oyuncularından bazıları vardı. EuroLeague finallerinde, NBA konferans finallerinde oynadım. Bu maçı çok uzun süre unutmayacağım" ifadelerini kullandı.