Shane Larkin'den NBA yıldızına sert yanıt

23.09.2024 - 18:03 | Son Güncellenme: 23.09.2024 - 18:19

Anadolu Efes'in yıldız oyun kurucusu Shane Larkin, NBA oyuncusu Juan Toscano Anderson'ın EuroLeague hakkındaki söylemlerine sert bir yanıt verdi.

Shane Larkin'den NBA yıldızına sert yanıt

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes'in yıldız oyun kurucusu Shane Larkin'den, NBA yıldızı Juan Toscano Anderson'ın geçtiğimiz günlerde Avrupa basketbolu için yaptığı açıklamlara yanıt geldi.

"Biz EuroLeague'de oynamak için burada değiliz"

Geçtiğimiz günlerde G-League'in karma takımı ile FIBA Intercontinental Cup turnuvasında oynanan Unicaja Malaga maçının molasında konuştukları kameraya yansıyan Juan Toscano Anderson Toscano-Anderson, “Hayalimiz İspanya Ligi’nde oynamak değil, EuroLeague’de oynamak değil. Hayalimiz NBA’de oynamak, yüz milyonlarca dolar kazanmak. Şu an bize yaptıkları utanç verici ve kabul edilemez. Bu durumu hemen şu an değiştirmeliyiz.” ifadelerini kullanmıştı.

İspanyol ekibine mağlup oldular

Intercontinental Cup finalinde Juan Toscano-Anderson’ın formasını giydiği G-League United, son FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi şampiyonu Unicaja Malaga’ya 79-68’lik skorla mağlup olmuştu.

Shane Larkin: "Söyledikleri saygısızca"

Meksikalı basketbolcunun söylediklerine tepki gösteren Shane Larkin "Onun söyledikleri saygısızcaydı. Günün sonunda gerçeği öğrenmek istiyorsa Avrupa’ya gelip kendisi görebilir. Bunu yaptıktan sonra ne diyeceğini hep beraber görürüz. Tabii öncelikle Avrupa’dan bir takımın onunla sözleşme imzalaması da gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Shane Larkin 4 sezon NBA'de oynadı

2018'de transfer aldığı Anadolu Efes'te iki defa EuroLeague şampiyonluğu yaşayan 31 yaşındaki Larkin daha önce NBA'de; Dallas Mavericks, New York Knick, Brooklyn Nets ve Boston Celtics formaları giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler