Shane Larkin'den takım arkadaşına övgüler! En saf skorer...

24.09.2024 - 12:10 | Son Güncellenme: 24.09.2024 - 12:14

Basketbol Süper Ligi takımlarından Anadolu Efes'ın Amerikalı oyun kurucusu Shane Larkin, yeni takım arkadaşına övgüler yağdırdı. İşte detaylar...

Shane Larkin'den takım arkadaşına övgüler! En saf skorer...

AJANSSPOR - HABER

Anadolu Efes'te yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Mavi-Beyazlı takımın yıldızı Shane Larkin, Amerikanos 24'e özel açıklamalarda bulundu. Larkin, Efes'in yeni transferi hakkında, "Beraber oynadığım en saf skorer" ifadesini kullandı.

Efes Nwora ile imzaladı

Anadolu Efes, daha önce NBA'de Milwaukee Bucks forması giyen ve şampiyonluk sevinci yaşayan 26 yaşındaki kısa forvet Jordan Nwora'yı kadrosuna kattı. Efes Nwora ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

"Avrupa’da beraber oynadığım en saf skorer"

Jordan Nwora hakkında övgü dolu açıklamalar yapan Shane Larkin şunları söyledi: "Avrupa’da beraber oynadığım en saf skorer Jordan Nwora olabilir. Vasilije Micic de birçok farklı şekilde skor üretebiliyordu ama o takım arkadaşlarına da pozisyon hazırlıyordu.

Nwora da birçok farklı şekilde skor üretebiliyor ve savunmasını da çok geliştirdi. EuroLeague’in en iyi oyuncularından biri olabileceğini düşünüyorum."

Nwora'nın Indiana performansı

Geçtiğimiz sezon NBA'de Indiana Pacers'ın formasını giyen Jordan Nwora, 18 maçta parkeye çıktı. 26 yaşındaki kısa forvet bu karşılaşmalarda 5.2 sayı ve 1.8 ribaund ortalaması yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler