Shane Larkin'nde flaş Anadolu Efes itirafı

07.10.2024 - 21:42 | Son Güncellenme: 07.10.2024 - 22:05

EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes'in kaptanı Shane Larkin, geçmiş döneme yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Shane Larkin'nde flaş Anadolu Efes itirafı

AJANSSPOR-HABER

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes'in kaptanı Shane Larkin takıma transfer olduğu döneme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Shane Larkin, Olimpia Milano'nun kapısından döndü!

Shane Larkin takım arkadaşı Eliah Bryant ile yaptığı Off The RECourt adlı programda zamanında Anadolu Efes'e imza attığı dönemde Olimpia Milano'ya da çok yakın olduğunu söyledi.

"Dunston beni Efes'e gelmeye ikna etti"

NBA'den Avrupa'ya döndüğü 2018 yazında aldığı teklifleri açıklayan 32 yaşındaki oyun kurucu, eski Anadolu Efes yıldızı Bryant Dunston'ın transferinde oynadığı rolü "Menajerime Avrupa'da benimle ilgilenen takımları sordum. Milano ve Anadolu Efes cevabını aldım, Barcelona masadan çekilmişti. Ben Anadolu Efes'i duyunca 'Türkiye'de değil mi?' diye sordum, sonra da 'Türkiye'ye gitmeyeceğim' dedim. Türkiye hakkında endişelerim vardı. İstanbul hakkında fikrim yoktu. Milano ile görüşürken Bryant Dunston, bana mesaj attı ve beni ikna etti. Tek meselenin algı olduğunu söyledi." ifadeleri ile açıkladı.

Anadolu Efes ile sözleşme imzaladı

2018'den bu yana Anadolu Efes'te forma giyen Amerikalı yıldızın geçtiğimiz sezon sonunda takımıyla olan kontratı sona erdi. Temsilcimiz ile yeniden anlaşma sağlayan Larkin, 4 yıllık yeni bir sözleşmeye imza attı.

Anadolu Efes efsanesi oldu!

Lacivert Beyazlıların formasını giydiği günden bu yana efsanevi performansları ile taraftarın favori oyuncularından biri olan Shane Larkin, temsilcimiz ile 2021 ve 2022'de üst üste iki EuroLeague zaferi yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler