Shaquille O'Neal’dan Alperen Şengün'e müthiş övgü

Özgür Koç
29.02.2024 - 13:57 | Son Güncellenme: 29.02.2024 - 14:07

NBA’de Batı Konferansı’nın iddialı ekiplerinden Oklahoma City Thunder, play-in kovalayan Houston Rockets ile kozlarını paylaştı.

Shaquille O'Neal’dan Alperen Şengün'e müthiş övgü

AJANSSPOR - HABER

NBA takımlarından Houston Rockets forması giyen milli basketbolcu Alperen Şengün'e NBA efsanesi Shaquille O'Neal'dan övgü geldi.  

Alperen'in performansı yenilgiyi önleyemedi

Houston Rockets, ligde oynadığı son maçta sezonun iddialı takımlarından Oklahoma Ctiy Thunder'a 112-95 mağlup oldu. Rockets’ta Alperen Şengün’ün 23 sayı, 11 ribaund, 6 asist, 2 top çalma ve 2 blokluk performansıyla takımı mağlup olsa da öne çıkan isim oldu. 

NBA efsanesinden Alperen'e övgü

Milli basketbolcu, Thunder karşısında sergilediği performansla yorumculuk yapan NBA efsanesi Shaquille O’Neal’dan övgüyü aldı.

"Bana Pau Gasol’ün ilk yıllarını hatırlatıyor"

Eurohoops'ta yer alan habere göre; Rockets - Thunder karşılaşmasını TNT’ye yorumlamayan Shaquille O'Neal,  maçın devre arasında Alperen Şengün hakkında yaptığı yorumda, “Bana Pau Gasol’ün ilk yıllarını hatırlatıyor. Bu çocuğu çok beğeniyorum, daha iyi bir takımda izlemek isterim. Etrafında çok yetenekli oyuncunun olduğu takımda iyi iş çıkarırdı. Genç Pau Gasol gibi.” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler