Shaquille O'Neal NBA şampiyonuna kafa tutan Ergin Ataman'a arka çıktı!

Burak Alaca
19.07.2024 - 15:39 | Son Güncellenme: 19.07.2024 - 17:18

NBA efsanesi Shaquille O'Neal, Panathinaikos BC'yi çalıştıran koç Ergin Ataman'ın şampiyon Boston Celtics'e yönelik ifadelerine arka çıktı.

Shaquille O'Neal NBA şampiyonuna kafa tutan Ergin Ataman'a arka çıktı!

AJANSSPOR-HABER

NBA'in efsane pivotlarından Shaquille O'Neal, EuroLeague şampiyonu Yunan ekibi Panathinaikos BC Koçu Ergin Ataman'ın, NBA şampiyonu Boston Celtics'e yönelik ifadelerini gündeme getirdi.

Shaquille O'Neal'dan Ergin Ataman paylaşımı!

52 yaşındaki NBA efsanesi, Ergin Ataman'ın geçtiğimiz günlerde Boston Celitcs'e meydan okuduğu sözleri Instagram hikayesinden paylaşarak dikkat çekti.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">🏆 Shaq, EuroLeague şampiyonu Panathinaikos BC Koçu Ergin Ataman’ın, NBA şampiyonu Celtics’e meydan okuduğu cümlelere İnstagram hikayesinde yer verdi. <a href="https://t.co/hOjpFQE00L">pic.twitter.com/hOjpFQE00L</a></p>&mdash; Ajansspor Basketbol (@ajansbasket) <a href="https://twitter.com/ajansbasket/status/1814280681091899516?ref_src=twsrc%5Etfw">July 19, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

İlgini Çekebilir
Ergin Ataman ve Anadolu Efes 2500 yıllık statta karşı karşıya geliyor...
Habere Git

"Kendinize güveniyorsanız gelin bizi yenin"

Geçtiğimiz günlerde "Rafine TV'ye" konuk olan Ergin Ataman yaptığı açıklamalarda "Farkına varamadıkları başka şeyler de var tabi. Boston Celtics, NBA şampiyonu olduktan sonra ‘Dünya Şampiyonu Boston’ diye tweet attı. EuroLeague de bizim fotoğrafımızı koyarak ‘Siz önce bu takımı yenin’ diye tweet attı. Kendilerini çok yukarıda görüyorlar. Gelip de Avrupa’da bir maç yapmak için inanılmaz rakamlar istiyorlar. Dünya şampiyonu değilsiniz. Dünya şampiyonu unvanı elde etmek istiyorsanız gelin bizi, EuroLeague şampiyonunu yenin. Çok güveniyorsanız kendinize gelin OAKA’da bizi yenin diyorum." ifadelerini kullandı.

Ergin Ataman "Panathinaikos'ta mutluyum" dedi NBA kapısını kapattı

Adı sık sık NBA takımları ile anılan Ataman bu söylentilere ise "Boston Celtics ve Dallas Mavericks final oynadığından bana ihtiyaçları yok. Alt sıralardan bir takım alarak üst sıraya taşıyabiliriz. İsim vermeyeyim şimdi. Ben, Panathinaikos‘ta gayet mutluyum. Oralarda olan bir takım varsa sözleşmem bittiğinde buyursunlar gelsinler konuşuruz." ifadeleri ile noktayı koydu.

Senin için hazırladığımız haberler