Shaquille O'Neal, Premier Lig'e adım atıyor

Cem Ergün
27.06.2024 - 16:21 | Son Güncellenme: 27.06.2024 - 16:45

NBA efsanesi olan Amerikalı basketbolcu Shaquille O'Neal, bu sefer Premier Lig'de hünerlerini farklı bir şekilde göstermeye hazırlanıyor. Detaylar...

Shaquille O'Neal, Premier Lig'e adım atıyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İngiliz basınından The Sun, NBA efsanesi Shaquille O'Neal'ın Premier Lig ekibinin hisselerini almak istediğini açıkladı. Shaq'ın, izlediği bir maçın ardından bu kararı verdiği kaydedildi. İşte detaylar...

Shaq, West Ham'ın hissedarı oluyor

52 yaşındaki eski Amerikalı basketbolcu Shaquille O'Neal'ın, Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın hisselerinin bir kısmını almak istediği belirtildi.

"Bir maça gitti ve sevdi"

The Sun, Shaquille O'Neal'ın bu kararını bildiren kaynağın şu sözlerine sitesinde yer verdi: "Sezon sonunda bir maça gitti ve onu sevdi. Artık onun için finansal durumların iyi olup olmadığı meselesi var."

Haber detayında West Ham United'ın 4 büyük yatırımcının elinde olduğu belirtildi. Bu dört isimden biri olan 75 yaşındaki milyarder David Sullivan'ın, kulübün %38,8'ine sahip olduğu ifade edildi. Shaq, kulübün hisselerini aldığı takdirde İngiliz ekibinin 5. ortağı olacak.

LeBron James'in izinde

Bir diğer aktif NBA efsanesi LeBron James de Premier Lig'e hissedar olarak adım atmıştı. LeBron, İngiliz devi Liverpool'un yüzde 2 hissesine sahip.

Senin için hazırladığımız haberler