Shaquille O'Neal'dan çok konuşulacak seçim! Tarihin en iyi beşini açıkladı...

27.09.2024 - 15:39 | Son Güncellenme: 27.09.2024 - 15:48

Yaptığı açıklamalara NBA dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan efsane oyuncu Shaquille O'Neal, bu kez yaptığı tarihin en iyi 5'i seçimiyle yine gündem oldu.

Shaquille O'Neal'dan çok konuşulacak seçim! Tarihin en iyi beşini açıkladı...

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz günlerde ABD Milli Takımı’nın 2028 Los Angeles Olimpiyatları'nda altın madalyayı kazanamayacağını ileri süren NBA efsanesi Shaquille O'Neal, yaptı 5 seçimiyle 'tüm zamanların en iyisi' tartışmalarını yeniden alevlendirdi.

"Michael Jordan tarihin en iyisiydi"

Sport Bild‘e konuşan 4 NBA şampiyonluğu yüzüğü sahibi Shaq, "Michael Jordan tarihin en iyisiydi. Ama farklı dönemlere de bakmanız gerekiyor. Ben çocukken en iyi oyuncu olarak Julius Erving ve Kareem Abdul-Jabbar gözüküyordu. Koleje geldiğimde en iyi oyuncular Magic Johnson ve Larry Bird’dü. NBA’e geldiğim dönemi Michael Jordan domine tti. Daha sonra Kobe Bryant ve LeBron James’in dönemi başladı. Ama bana kalırsa tarihin en iyi oyuncusu Michael Jordan.” ifadelerini kullandı.

Tarihin en iyi 5'ine LeBron James'i almadı

Kendisine göre tarihin en iyi beşini de paylaşan Shaquille O'Neal; Michael Jordan, Kobe Bryant, Julius Erving, Karl Malone ve kendisine yer verdi.

O'Neal, NBA'in gelmiş geçmiş en iyi oyuncuları arasında gösterilen halen aktif basketbol hayatına devam eden 'King' lakaplı, 4 şampiyonluk yüzüğü sahibi, 4 finaller, 4 normal sezon MVP'si, 19 kez All Star seçilen LeBron James'i ilk 5'e dahil etmemesi tartışma yarattı.

LeBron James hayranları O'Neal'a büyük tepki gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler