Shevchenko’dan Arda Güler yorumu: Bir yıldız doğuyor

Akın Ungan
16.07.2024 - 19:35 | Son Güncellenme: 16.07.2024 - 19:39

Ukrayna ve dünya futbolunun efsanelerinden Andriy Shevchenko, Arda Güler, Vincenzo Montella ve Türkiye A Milli Takımı hakkında yorumlarda bulundu. Detaylar.

Shevchenko’dan Arda Güler yorumu: Bir yıldız doğuyor

AJANSSPOR HABER

Almanya'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) finalinde İngiltere ile karşılaşan İspanya, rakibini yenerek kupanın sahibi oldu. TRT Spor'a konuşan Ukrayna ve dünya futbolu efsanelerinden Andriy Shevchenko, Türkiye A Milli Takımı hakkında yorumlarda bulundu.

"Montella oldukça iyi iş çıkardı"

Ukrayna Futbol Federasyonu Başkanlığını üstlenen Shevchenko, İtalyan teknik adam Vincenzo Montella hakkında, "Bana göre Montella oldukça iyi bir iş çıkardı. Türk Milli Takımı’nın başarılı olduğunu düşünüyorum. Montella milli takımı kritik bir dönemde aldı. Bence kısa süre içinde iyi bir çalışma yaptı" dedi. 

"Bir yıldız doğuyor"

A Milli Takım'ın EURO 2024'teki performansını başarılı bulan, Arda Güler hakkında ayrı bir paragraf açmak isteyen Shevchenko, "Birbirinden değerli oyuncularınız var.  Onlardan biri Arda Güler. Genç ama çok büyük bir yetenek. Turnuva süresince şunu gördüm. Herkesi büyüleyen bir oyun tarzı ve tekniği var.  Gerçekten yeni bir yıldız doğuyor diyebiliriz" ifadelerini kullandı.

"İnanılır gibi değil"

Avrupa Şampiyonası’na damga vuran özel anlar olduğunu ve özellikle Türk taraftarları beğendiğini dile getiren Shevchenko, "Türk taraftarlar... Gerçekten inanılır gibi değil. O heyecan, o tutku, o yollardaki coşku dolu kutlamalar harika bir görüntü yarattı. Almanya’daki Türklerin desteği, neşesi, eğlencesi büyük bir iz bıraktı. Takımlarını bir an olsun yalnız bırakmadılar" şeklinde görüşlerini belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler