Sidney Sam kimdir? Kaç yaşında ve hangi takıma transfer oldu?

02.09.2020 - 22:35 | Son Güncellenme: 02.09.2020 - 22:41

Sidney Sam kimdir kaç yaşında ve hangi takıma transfer oldu? Sidney Sam kimdir, kaç yaşında ve hangi mevkide oynuyor? Transfer gündeminin devam ettiği günlerde taraftarlar oyuncular hakkında araştırmalar yapmaya devam ediyor. Peki Sidney Sam bonservisi ne kadar ve ne kadar maaş alıyor? İşte Sidney Sam hakkında tüm detaylar...

Sidney Sam kimdir? Kaç yaşında ve hangi takıma transfer oldu?

Sidney Sam kimdir kaç yaşında ve hangi takıma transfer oldu?  Sidney Sam kimdir, kaç yaşında ve hangi mevkide oynuyor? Transfer gündeminin devam ettiği günlerde taraftarlar oyuncular hakkında araştırmalar yapmaya devam ediyor. Peki Sidney Sam bonservisi ne kadar ve ne kadar maaş alıyor? İşte Sidney Sam hakkında tüm detaylar...

Sidney Sam, Almanya'nın Kiel bölgesinde dünyaya geldi. 32 yaşında olan sağ açık oyuncusu 1988 yılında doğdu. Milli takım olarak Alman futbolcudur. Güncel olarak bonservisi elinde bulunuyor.

Futbola Holsten Kiel'de başlayan Sam antrenmanlarda ve maçlardaki başarısıyla ilgi çekti ve 2006 yılında Bundesliga'nın köklü kulüplerinden Hamburg'un alt yapı takımı olan Hamburger SV II'ye transfer oldu. Sam burada 2 sezon kaldı ve kendini kanıtlama fırsatı buldu.4 7 Maç'ta forma giyen futbolcu 8 gol atarak başarılı bir performans sergiledi ve A takıma yükseldi. A takımda forma şansı bulamayıp sadece 4 maç oynayan Sam 2. Bundesliga takımlarından 1. FC Kaiserslautern kulübüne kiralandı.

Sidney ilk sezonunu pek iyi geçirmedi. 2008-09 sezonunda 26 maça çıktı ve 4 gol attı ve vasat bir performans sergiledi.1. FC Kaiserslautern Sidney'i satın alma opsiyonlu 1 sezon daha kiraladı. Sidney 2009-10 sezonunda kariyerinin en iyi yılını geçirdi.33 Maçta 10 gol attı ve takımının Bundesliga'ya yükselmesinde önemli rol sahibi oldu. Sezon sona erdiğinde Almanya'nın büyük kulüpleri Sidney'in peşinden koşmaya başlamıştı.Sidney 2010 sezonunda Hamburg'den Almanya'nın en büyük kulüplerinden biri olan Bayer 04 Leverkusen'e transfer oldu.

Bonservisi açıklanmadan Bayer 04 Leverkusen'e transfer olan Sidney ilk sezonunu yine iyi geçirdi. Ligde 30 maçta 7 gol attı ve ilk defa mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi'nde 8 maça çıktı ve 3 gol attı.Toplamda 2010-11 sezonunu 39 maçta 12 gol atarak kapadı. 2011-12 sezonunda hayali olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etti 6 maça çıktı ve 1 gol attı. Ligde pek fazla forma şansı bulamadı 18 maçta 4 gol attı. Toplamda 25 maça çıktı ve 4 gol attı. Sidney şu ana kadar giydiği 64 Bayer 04 Leverkusen formasıyla 18 gol attı.

GÜNCEL OLARAK BONSERSİVİ ELİNDE VE ŞUAN KULÜPSÜZ

Senin için hazırladığımız haberler