SigortaShop'un yeni sezondaki adresi netleşti

Aleyna Gürgen
04.07.2024 - 11:37 | Son Güncellenme: 04.07.2024 - 11:59

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden SigortaShop'un yeni sezonda maçlarını hangi şehirde oynayacağı netlik kazandı. İşte detaylar...

SigortaShop'un yeni sezondaki adresi netleşti

Son iki sezondur Sultanlar Ligi'nde yer alan ve yeni sezonda da ligde mücadele etmeye hak kazanan SigortaShop'un 2024-25 sezonundaki maçlarını Ankara'da oynayacağı iddia edildi.

SigortaShop'un yeni adresi Ankara oldu

Voleybolun Sesi tarafından aktarılan bilgilere göre SigortaShop yeni sezonda maçlarını Ankara'da oynayacak. Keçiören Belediyesi ile işbirliğinde olan ekibin maçlarını oynayacağı salonun ise önümüzdeki günlerde netleşeceği aktarıldı. 

SigortaShop ve Muratpaşa Belediyesi yollarını ayırdı

Geçtiğimiz sezon Sultanlar Ligi'nde Muratpaşa Belediyesi SigortaShop olarak yer alan ekip yaptığı bir açıklamada şunları söylemişti: "2023-24 Vodafone Sultanlar Ligi'nde evimiz olan, bize her zaman desteklerini ve sevgilerini hissettiren Muratpaşa Belediyesine, belediye çalışanlarına ve taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz. Gelecek sezon planlamalarımızı önümüzdeki günlerde açıklayacağız."

İlgini Çekebilir
Rus ekibinin başkanından Ebrar Karakurt itirafları: Onun sayesinde...
Habere Git

SigortaShop, Keçiören Belediyesi SigortaShop olacak

Geçen sezon Muratpaşa Belediyesi SigortaShop olarak mücadele eden SigortaShop, Keçiören Belediyesi ile anlaşmaya vardı. Ekibin yeni ismi Keçiören Belediyesi SigortaShop olacak. Resmi açıklamanın ise önümüzdeki günlerde gelmesinin beklendiği aktarıldı. 

Senin için hazırladığımız haberler