Sihirli Annem oyuncu kadrosu belli oldu! Yeni isimler...

17.12.2020 - 14:49 | Son Güncellenme: 17.12.2020 - 15:07

Acun Ilıcalı'nın yeniden başlayacağını duyurduğu Sihirli Annem dizisi yeni oyuncu kadrosu ile ekranlara gelecek. Exxen'de yayınlanacak olan dizide, Sadık, Betüş, Avni, Çilek, Perihan Peri, Ceren, Cem, Dudu ve Suzan gibi karakterleri canlandıracak isimler belli oldu. Sihirli Annem oyuncu kadrosu belli oldu! Yeni isimler... Exxen üzerinden yayınlanacak Sihirli Annem çekimleri ise kısa süre içinde başlanması bekleniliyor. İşte tüm detaylar...

Sihirli Annem  oyuncu kadrosu belli oldu! Yeni isimler...

Acun Ilıcalı, kızı Melisa'nın eski bölümleri izlerken tekrar başlaması için yapımcısını aradığı ve yayın hayatına tekrar geri döneceğini açıkladığı Sihirli Annem dizisinde oyuncu kadrosu belli olmaya başladı. Sadık, Betüş, Tuğçe, Cem, Çilek, Dudu gibi isimlerin yeni karakterleri belli oldu. İşte o isimler...

Çiçek Acar (Periliçe) Çiçek Acar kimdir?

Çiçek Acar, 16 Kasım 1981 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk üzerine eğitim almıştır. Şimdilerde Star TV ekranlarında yayınlanmakta olan Sevgili Geçmiş dizisinde Gülistan karakterine hayat veren Çiçek Acar, 1.62 metre boyunda, 53 kilo... 

Aras Özdoyran (Yankı) Aras Özdoyran kimdir?

Çocuk oyuncu olan Aras Özdoyran ilk kez bir dizide yer alacak.

Nisa Sofia (Tuğçe) Nisa Sofia kimdir?

Çocuk oyuncu Nisa Sofiya Aksongur, 30.03.2011 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir ve aslen İstanbulludur.
 

Eylem Yıldız (Firuze) Eylem Yıldız kimdir?

Eylem Yıldız, 26 Mart 1978 İstanbul doğumlu, Türk oyuncu. Eylem Yıldız 26 Mart 1978 yılında İstanbul'da doğmuştur. 1995 yılında Pertevniyal Lisesi'nden mezun olduğu yıl H.Ü Ankara Devlet konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır.

Ogeday Girişken (Yavuz) Ogeday Girişken kimdir?

Dünya sıralamalarına adını kazıyan Ogeday Girişken 2017 yılında başlayacak olan Survivor takımına seçildi. ... 1992 yılında doğan ve büyüyen Ogeday Girişken üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi' nde tamamladıktan sonra Fenerbahçe spor kulübünün kürek sporunda kürek takımında yer alarak milli olmayı da başarmıştır.
 

Tara Mcmillan (Eda) Tara Mcmillan kimdir?

Tara Mcmillan genç bir tiyatro oyuncusudur. ... Tara Mcmillan Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarından 2019 da mezun olmuş ve 2 yıldır tiyatro sahnelerinde yer almıştır. Tara Mcmillan ilk ekran deneyimini ise Yeni Sihirli Annem dizisinde yer alarak yaşayacaktır.
 

Bülent Seyran (Avni) Bülent Seyran kimdir?

Bülent Seyran, (22 Şubat 1976), Türk tiyatro, sinema, dizi ve reklam oyuncusu. 1976 yılında Almanya'da doğdu. Tiyatroya 1992 yılında İzmir Konak Belediye Tiyatrosunda kursiyer olarak başladı. Konak Belediye Tiyatrosunda çeşitli oyunlarda oynadıktan sonra, farklı tiyatrolarda oyunculuğa devam etti.
 

Hande Katipoğlu (Suzan) Hande Katipoğlu kimdir?

Hande Kâtipoğlu, (d. 13 Mart 1982), Türk sinema ve tiyatro oyuncusu. Televizyon dizilerinde canlandırmış olduğu çekici ve aptal sarışın rolleriyle izleyicilerin beğenisini kazandı.

Nergis Kumbasar (Perihan Peri) Nergis Kumbasar kimdir?

Nergis Kumbasar, 25 Mayıs 1963'te Ankara'da dünyaya geldi. Aslen Rizeli bir ailenin oğlu olan babası Abidin Kumbasar (d. 1932), profesör unvanlı bir iç hastalıkları ve kardiyoloji doktorudur. Kumbasar'ın Deniz adında kendisinden yaşça küçük bir erkek kardeşi vardır.
 

Lale Başar (Dudu) Lale Başar kimdir?

Lale Başar (d. 27 Ocak 1964, Ordu), Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu. 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun oldu. Aynı yıl Bursa Devlet Tiyatrosu'nda göreve başladı.
 

Eylül Ugan (Çilek) Eylül Ugan kimdir?

Dizinin önemli karakterlerinden Çilek'i canlandıracak oyuncu da son anda değişti. Daha önce Zeynep Özkaya'nın oynadığı karakteri Eylül Ugan canlandıracak.
 

Egemen Uysal (Cem) Egemen Uysal kimdir?

Egemen Uysal 2008 Bursa doğumludur. Ekim sanatta oyuncu eğitimleri alan Egemen Uysal Peyami Safa Ortaokulu öğrencisidir. Ortaokul 5. sınıf öğrencisi olan Egemen Uysal 12 yaşının içindedir. Gitar ve piyano eğitimleri alan Egemen Uysal kitap okumaya aşık bir çocuktur.
 

Cemre Demircan ( Ceren) Cemre Demircan kimdir?

Cemre Demircan, çocuk oyuncularımızdan bir tanesidir. 1 Ocak 2012 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiş ve 8 yaşının içerisindedir. Yaşına karşın pek çok reklam filminde yer almış ve ekranların sevilen çocuk oyuncuları arasında almayı başarmıştır. Layla Şirin Ajansına bağlı olarak projelerini sürdürmeye devam etmektedir.
 

Emre Altuğ (Sadık) Emre Altuğ kimdir?

Niyazi Emre Altuğ 14 Nisan 1970; Levent, Beşiktaş, İstanbul doğumlu, Türk şarkıcı, oyuncu. ... 14 Nisan 1970 tarihinde İstanbul'un Levent semtinde ev hanımı bir anne ve diş hekimi bir babanın ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. Ailesi Niğde kökenlidir.
 

Açelya Topaloğlu (Betüş) Açelya Topaloğlu kimdir?

Açelya Topaloğlu, 19 Kasım 1986 tarihinde İstanbul'da doğdu. Babasının adı Ömer, Annesinin adı ise Gülümser'dir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio'da eğitim aldı. 2009 yılında MSM-Konservatuvar Tiyatro Bölümü'nü kazanıp 2013 yılında mezun olmuştur.
 
Senin için hazırladığımız haberler