Sıkıntı bankada mı?
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Sıkıntı bankada mı?

Son 5 Haber

Galatasaray - Koceelispor'da maçında iptal edilen gol için Tiro ekibi aynı fikirde

Fenerbahçe'de takım toplantısında neler konuşulduğu ortaya çıktı

Trabzonspor'da teknik direktör adayları yabancı Pioli, yerli Güneş!

Brest-Paris Saint-Germain: 0-1 (Maç sonucu-yazılı özet)

Juventus'a son dakika şoku! Sassuolo karşısında 3-2 mağlup
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Sıkıntı bankada mı?
Brezilyalı oyuncunun kiralama bedeli olan 2 milyon Euro’nun, Beşiktaş tarafından ödendiği öğrenildi. Lisans için gerekli evrakları bekleyen Siyah-Beyazlılar, sıkıntının Benfica ile paranın yatırıldığı banka arasında olabileceğini belirtti.
Siyah-Beyazlılar, Antalyaspor karşılaşması öncesi Anderson Talisca’nın lisansını çıkartmak için elinden geleni yapıyor. Süper Kupa finali öncesi Talisca’nın lisansının maça yetişmemesi, bonservisini elinde bulunduran kulübü Benfica’nın gerekli olan evrakları Beşiktaş’a göndermemesiydi. Başkan Fikret Orman, Jeremain Lens’in imza töreninde bu konuyla ilgili olarak, “FIFA’dan lisans için gerekli olan belgeleri alacağız. Benfica gibi bir dünya kulübünün böyle hareket etmesi yanlış” ifadelerini kullanmıştı.
Görüşmeler sürüyor
Portekiz cephesi, kendilerine 2 milyon Euro’luk kiralama bedelinin yatırılmadığını belirtirken, Kartal’ın kurmaylarından alınan bilgiye göre ise bu para Benfica’nın banka hesabına yatırıldı. Beşiktaş, “Ödemeler zamanında yapıldı. Muhtemelen sıkıntı Benfica ve banka arasında olabilir” diyerek, evrakları beklemeye başladı. Yaşanan sıkıntının, cuma gününe kadar çözülmesi bekleniyor. İki kulüp arasındaki görüşmeler de tüm hızıyla sürüyor. (Fanatik)