Şilan Makal, düğün alışverişinde!

02.02.2020 - 19:29 | Son Güncellenme: 02.02.2020 - 16:32

Şilan Makal, düğün alışverişinde!

Şilan Makal, düğün alışverişinde!

Yaz aylarında Galatasaray forması giyen Şener Özbayraklı ile dünyaevine girmeye hazırlanan oyuncu Şilan Makal, düğün alışverişi için geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.

Şilan Makal, 4 yıldır aşk yaşadığı kendisinden 3 yaş büyük futbolcu Şener Özbayraklı (30) ile haziran ayında yapacakları düğünün hazırlıkları için neredeyse tüm gün koşturduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu, "Yoğun, yorucu fakat bir o kadar da keyifli bir süreçten geçiyorum. Bugün çok şükür en öneli olan şeylerden birisi olan gelinliğimi satın aldım" dedi.

27 yaşındaki, güzel, "Artık gelinlik tamam. Şimdi de gelinliğim için ayakkabı bakmaya başlayacağım" açıklamasında bulundu.

Çiftin, Şener Özbayraklı’nın memleketi olan Artvin-Borçka’da, gösterişten uzak bir kır düğünüyle evleneceği konuşuluyor.

Geçtiğimiz aylarda Mecidiyeköy'de bir AVM'de tiyatro izlemeye giden ikili, magazin muhabirleri tarafından fotoğraflandıklarını fark edince paniklemişti.

Güneş gazetesinin haberine göre; Galatasaraylı futbolcu, ellerini kaldırarak, "Lütfen çekmeyin, çekmeyin" diyerek tepki göstermişti.

Hızlı adımlarla AVM'den çıkmaya çalışan çift, "Her şey güzel gidiyor" demekle yetinmişti. Ünlü futbolcu, evlilik sorularına, "İnşallah" karşılığını vermişti. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler