"Şimdiki aklım olsa, o kırmızı kartı göstermezdim"

20.04.2020 - 23:25 | Son Güncellenme: 20.04.2020 - 23:30

"Şimdiki aklım olsa, o kırmızı kartı göstermezdim"

Antalyaspor'un oyuncusu Salih Dursun, A Spor canlı yayınına bağlanarak açıklamalar yaptı. Bir dönem Trabzonspor forması da giyen 28 yaşındaki futbolcu, Süper Lig hakemlerinden Deniz Ateş Bitnel'e gösterdiği kırmızı kartla ilgili itirafta bulundu.

Salih Dursun'un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde

"Karar keşke hızlı hızlı verilse..."

Eğer lig karantina şeklinde devam edecekse, imkanlar doğrultusunda burada oynanır diye düşünüyorum. Antalya, Alanya çok düzgün imkanlara sahip. Burada büyük oteller olduğu için onların antrenman sahaları bunu kaldıracak düzeyde. Fakat bu karar keşke hızlı hızlı verilse de biz de bir an önce başlasak. İyice özledik gerçekten. ben olumlu bakıyorum.

Tamer Hoca, egolu değil. Futbolculara sert yapayım, onlara bağırayım çağırayım demiyor. Arkadaş gibi olduk. İnanılmaz karakterli, babacan bir insan.

"Olayın bu kadar büyüyeceğini bilemezdim"

Trabzonspor'da olduğum dönem çok zor bir dönemdi. İnsanlar ciddi anlamda bana sahip çıktı. Onların bana gösterdiği sevgi, saygı ve destek benim için çok önemliydi.

Şu anki aklımla o kırmızı kartı göstermezdim. O anda kendimi tutamadım, çok sinirlendim. Daha sonra hakemi görevinden aldılar. Olayın bu kadar büyüyeceğini bilemezdim. Bazı insanlar zarar görüyor. Evet haklı olabilirim tepkimde, ama insanlık namına yapmamam gerekirdi.

Olaylar hangi maçta olmuştu?

2015/16 sezonu Süper Lig'in 22. hafta maçında Galatasaray, Trabzonspor'u ağırladı.

Dev maça oynanan futboldan çok hakem kararları damga vurdu. Trabzonspor'da tam 4 oyuncu kırmızı kartla oyun dışı kaldırken, Trabzonspor forması giyen Salih Dursun, yere düşen kırmızı kartı alıp, hakem Deniz Ateş Bitnel'e gösterdi. Bunun üzerine Salih Dursun, oyundan atıldı.

Senin için hazırladığımız haberler