Simeone: “Futbol kesinlikle değişecek”

21.04.2021 - 17:47 | Son Güncellenme: 21.04.2021 - 17:51

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, başarısızlıkla sonuçlansa da Avrupa Süper Ligi girişimlerin ardından futbolda değişimin artık kaçınılmaz olduğunu söyledi. İşte detaylar…

Simeone: “Futbol kesinlikle değişecek”

AJANSSPOR-HABER

İspanya Futbol Ligi'nin (La Liga) lideri Atletico Madrid’in teknik direktörü Diego Simeone, Avrupa Süper Ligi tartışmalarını değerlendirdi. Takımının yarın Huesca'ya karşı oynayacağı maç öncesinde basının sorularını yanıtlayan Arjantinli çalıştırıcı, futbolda değişiklikler beklediğini söyledi. 

Simeone: Daha iyiye gider

Simeone, "Futbolda, Süper Lig gibi sismik hareketlerle karşı karşıya kalındığında bir şeylerde değişiklikler olacaktır. Bu kesin ve daha iyiye doğru olacaktır" dedi.

Demagoji yerine diyalog çağrısı

Polemik yaratacak, fırsatçılık gibi anlaşılacak tartışmalara girmek istemediğini ve "demagojiden hoşlanmadığını" vurgulayan Arjantinli teknik adam, her şeye rağmen çözümün taraflar arasında yakınlaşmaktan ve diyalogdan geçtiğini kaydetti.

Koeman temkinli konuştu

Atletico Madrid gibi Avrupa Süper Ligi oluşumunda yer alan Barcelona'nın teknik direktörü Ronald Koeman ise konu hakkında yorum yapmaktan kaçındı. Hollandalı çalıştırıcı, “Ben, başkanın (Joan Laporta) sözcüsü değilim. Benim işim takımı maça hazırlamak. 

'En iyisi yorum yapmamak'

"Dün başkanla Süper Ligi konuştum ve bana kulübün tavrını açıkladı. Ama sonrasında o kadar çok şey oldu ki, en iyisi yorum yapmamak. Şu anda en iyisi nasıl sonuçlanacağını beklemek. Biz, kulüp için en iyisini istiyoruz. Eğer konuşacak biri varsa o da tabii ki başkandır" değerlendirmesini yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler