Simge Sağın'dan Galatasaraylıları üzecek açıklama

29.07.2024 - 00:16 | Son Güncellenme: 29.07.2024 - 00:29

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile dillerden düşmeyen "Aşkın olayım" şarkısının sahibi Simge Sağın'dan, Sarı-Kırmızılıları üzecek açıklama geldi.

Simge Sağın'dan Galatasaraylıları üzecek açıklama

AJANSSPOR - HABER

"Aşkın olayım" şarkısıyla hem Galatasaray taraftarının hem de Sarı-Kırmızılıların yıldızı Mauro Icardi'nin kalbini fetheden Simge Sağın, son açıklamasıyla herkesi şaşırttı. İşte detaylar...

G.Saray taraftarının "Aşkı" oldu

Türkiye'ye Galatasaray ile adım atan Mauro Icardi, attığı gollerle Sarı-Kırmızılı taraftarları sevince boğarken, taraftarlar da Arjantinli yıldıza olan sevgisini ünlü müzisyen Simge Sağın'ın "Aşkın olayım" şarkısıyla gösterdi.

Icardi'nin, iç sahada attığı her golden sonra çalan şarkı, tribündeki on binler tarafından hep bir ağızdan coşkuyla söylendi.

Şampiyonluk kutlamasında sahne aldılar

2022-23 sezonunu Süper Lig şampiyonluğuyla noktalayan Galatasaray'da, meşhur şarkının sahibi Simge ve Icardi, bu kez şampiyonluk kutlamasında bir araya geldi ve şarkıyı birlikte seslendirdi.

"Artık Beşiktaşlı değilim"

Galatasaray taraftarının gözdesi haline gelen Simge Sağın, bu sevgi ve ilgi üzerine, "Ben çok fanatik Beşiktaşlıydım. Ama artık değilim" demişti.

"Ben içimde yaşıyorum"

Ünlü şarkıcı, TV 100'e yaptığı son açıklamayla ise "Ben Beşiktaş'ı bırakmadım" dedi. Simge Sağın, "Benim içimdeki takımı bıraktığımı kim nereden biliyor? Ben Beşiktaş'ı bırakmadım. Ben içimde yaşıyorum. Doğma büyüme Beşiktaşlıyım ben. Şarkımı Galatasaray tercih etti, sevdi ve çaldı. Bunun için teşekkür ediyorum. Müzik konuşuldu. Sadece müzisyen olarak var oluyorum. Bunların dışındaki konularda ben yokum." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler