Simon Kjaer, Cüneyt Çakır'ı yorumladı! "Çizgisi belli..."

09.06.2019 - 13:26 | Son Güncellenme: 09.06.2019 - 10:26

Simon Kjaer Kopenhag’da Danimarka ile İrlanda arasında oynanan ve 1-1 biten EURO 2020 grup eleme karşılaşmasını yöneten Cüneyt Çakır’ın mükemmel bir maç yönettiğini söyledi.

Danimarka Milli Takım kaptanı eski Fenerbahçeli Simon Kjaer önceki akşam Kopenhag’da Danimarka ile İrlanda arasında oynanan ve 1-1 biten EURO 2020 grup eleme karşılaşmasını yöneten Cüneyt Çakır’ın mükemmel bir maç yönettiğini söyledi. 

Karşılaşma sonrası Milliyet’in sorularını cevaplayan Kjaer, Cüneyt Çakır’la diyaloğunun iyi olduğuna değinerek, “Çizgisi belli, sakin olan çok iyi bir hakem. 1-2 sarı kart daha verebilirdi, ama çok iyi yönetti” dedi. 

Danimarka Milli Takım kampındayken hafta içinde Türkiye Cumhuriyeti Kopenhag Büyükelçiliği Konsolosluk şubesine giderek resmi işlem yaptıran Kjaer, Fenerbahçe ile herhangi bir alacak vereceğinin olmadığını, Türkiye’deki avukatıyla ilgili bir noter belge işlemi yaptırdığını belirtti. 

Özel işlerini medya ile paylaşmayacağına vurgu yapan Kjaer, Türkiye’ye geri dönmesinin söz konusu olmadığını, Sevilla ile iki yıllık daha sözleşmesinin olduğunu ve ailesiyle birlikte İspanya’da mutlu olduklarını ifade etti. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler