Sinan Bolat: "Galatasaray farklı kazanabilirdi!"

24.02.2020 - 21:00 | Son Güncellenme: 24.02.2020 - 18:09

Sinan Bolat: "Galatasaray farklı kazanabilirdi!"

Sinan Bolat, Beşiktaş'a mı transfer oluyor? Sinan Bolat, Fenerbahçe galibiyetiyle ilgili ne düşünüyor?

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Milli Kaleci Sinan Bolat'ın açıklamaları şu şekilde:

Belçikalılar bu sistemden memnun!

"Play-off bizim için neredeyse garanti. 4 maçta 1 puan alırsak garantileyeceğiz. Türkiye'de oynadığım dönemde de play-off yaşamıştım. Çok değişik bir sistem. Geriden gelen takımlar için avantaj oluyor. Bence doğru bir sistem değil. Normal sezonu önde bitiren şampiyon olmalı. Türkiye'de bu sistem yeni olduğu için o dönem biz bir tepki vermedik ancak daha sonra bu sistem kaldırıldı. Belçika'da uzun süredir bu sistem uygulanıyor. Bu durum ayrı bir heyecan katıyor lige. Buradaki insanlar bu durumdan memnun. Sezon şu ana kadar çok iyi gidiyor. Kendi performansımdan mutluyum. 22 martta Kupa Finaline çıkacağız. Club Brugge'ye karşı oynayacağız. İnşallah kazanırız."

Galatasaray farklı kazanabilirdi!

Derbi çok çekişmeli geçti. Galatasaray hakederek kazandı. Daha çok pozisyon bulan taraf Galatasaray'dı. Galatasaray daha farklı bir skorla kazanabilirdi. Onyekuru'nun kaçırdıkları var. Çizgiden çıkarılan toplar var. Bu tarihi galibiyet büyük bir moral sağladı. Galatasaray'ın Trabzonspor gibi önemli bir rakibi var. Umarım hakeden şampiyon olur. 20 sene çok uzun bir süre. Galatasaray'ın iyi oynadığı maçlar vardı ancak kazanamıyordu. Her şeyin bir sonu vardır. Galatasaray için dün o çok iyi bir galibiyet oldu. Derbinin bahsi burada çok geçmedi.

Beşiktaş'ta oynamak isterim!

Kulüp benimle yeni sözleşme imzalak istiyor ancak ben  diğer teklifleri değerlendirmek istiyorum. Sezon sonu ne olacak göreceğiz. Beşiktaş gibi bir takımdan teklif gelirse değerlendiririm. Beşiktaş'ta oynamak isterim. Şimdi kulüp ismi vermek doğru olmaz ancak Türkiye'den tekliflerin olduğunu söyleyebilirim.

Senin için hazırladığımız haberler