Sinan Bolat'tan flaş transfer açıklaması: "Beşiktaş'ın teklifi..."

06.11.2018 - 19:19 | Son Güncellenme: 06.11.2018 - 16:27

Milli kaleci Sinan Bolat, adının Beşiktaş ile anılmasına memnun olduğunu söyledi. Bolat, Türkiye'ye dönmeye sıcak bakabileceğini açıkladı.

Sinan Bolat'tan flaş transfer açıklaması: "Beşiktaş'ın teklifi..."

Futbol kariyerine Royal Antwerp ekibinde devam eden milli kaleci Sinan Bolat, kariyer planlaması hakkında önemli açıklamalar yaptı. Bolat, adının Beşiktaş ile anılmasına mutlu olduğunu ve teklif gelmesi durumunda değerlendireceğini açıkladı.

Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Sinan Bolat’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"Yetenekli ve iyi bir takıma sahibiz"

Şu an çok iyi gidiyoruz ve üçüncü sıradayız. Beklentilerin üstündeyiz. Zorlu bir deplasmana gittik Standard Liege’i 2-0 yendik. Büyük takımlara karşı kafa tutmamız beklenmiyordu ama yetenekli ve iyi bir takımız sezon sonu ilk altıya kalıp Play-Off mücadelesine girmek istiyoruz.

Beşiktaş'ın rakibi Genk hakkında...

Genk şu anda Belçika’da ve Avrupa’da en iyi futbol oynayan takım. Bunu Beşiktaş’a karşı da gösterdiler. İç sahada daha da güçlüler. Önde baskı ile oynayan, çok koşan, hırslı bir takım. Özellikle orta sahaları çok iyi. Pozuelo ve Malinovskyi çok beğeniyorum. Ama inanıyorum ki Beşiktaş’ta yeterince kaliteli ve çok iyi bir takım iyi bir skor alacaklardır.

"Fenerbahçe kazanacaktır"

Anderlecht çok genç bir takım ve yetenekli. Fenerbahçe’nin de kolay bir maç oynayacağını sanmıyorum ama sarı-lacivertliler derbi motivasyonu ve taraftarı ile kazanacaktır.

Olaylı geçen derbiyle ilgili ne düşünüyor?

Derbide yaşanan olaylar hakkında yorum yapmak istemiyorum ama çok üzücü bir olay ama maalesef oluyor Türkiye Liginde çoğu kişi alışık bu duruma ders çıkarmamız gerekiyor.

Beşiktaş'a yeşil ışık yaktı

Çıkan haberlerden haberim yok. Ama ismimin Beşiktaş ile anılmasından gurur duydum. Beşiktaş gibi büyük bir kulübün teklifini tabi ki değerlendiririm.

"Galatasaray'ın iyi bir skorla döneceğine inanıyorum"

Schalke maçı Galatasaray adına kolay olmayacak. Bundesliga’da çok iyi değiller ama iyi bir takım. Galatasaray’ın iyi bir skorla döneceğine inanıyorum.

Senin için hazırladığımız haberler