Sinan Engin açıkladı! Alan ne zaman geliyor?

22.01.2019 - 00:26 | Son Güncellenme: 23.01.2019 - 01:38

Sinan Engin açıkladı! Alan ne zaman geliyor?

Beyaz TV yorumcularından Sinan Engin, Derin Futbol programında Bursaspor-Fenerbahçe maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Engin'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Fenerbahçe hiç antrenman yapmamış"

Son 30 dakika harika bir maç oldu. Fenerbahçe herhâlde hiç antrenman yapmamış. Soldado ikinci yarı bitti. Bu nasıl oluyor anlamıyorum? Hiç yakıştıramıyorum bunu Fenerbahçe'ye. Skrtel bugün iyi oynamaya başladı.

"Bursaspor'u kutluyorum"

Bursa'da Yusuf Erdoğan müthiş oynadı, çok beğendim. Sahanın yıldızıydı Yusuf. Bir de Ayew'e bak. Farkı görüyorsun. bu maç Bursaspor'un hakkıydı. Belki 5 dakika daha olsa 3 atarabilirdi Bursaspor. Bursaspor'u oynadığı futboldan dolayı kutluyorum. Bursa futbol şehridir. 

"Cüneyt Çakır, Kadıköy'de bu kararı veremezdi"

Cüneyt Çakır'ın hakemliği beni tatmin etmiyor. Acaba Cüneyt Çakır, Bursa'nın attığı golü Kadıköy'de VAR'a gitmiş olsaydı, bu golü verir miydi?

Valbuena'nın pozisyonu bana göre fauldü. Aynı gol Kadıköy'de olsaydı Cüneyt Çakır bu golü iptal ederdi. Kanayan yaramız, hakemlerimiz bazen stadyumdaki baskıya göre karar veriyor. Bunu hâlletmemiz gerek. Ayrıca Cüneyt Çakır VAR hakemi olup, Hüseyin Göçek maçın hakemi olsaydı Cüneyt Çakır pozisyona faul derdi.

"Bursaspor böyle oynarsa paramparça eder"

Bursaspor'un ikinci yarıdaki oyununu oynasın tüm takımları perişan eder. Ama bu Fenerbahçe takımının temposu 60. dakikada düştü. Bu takım antrenman yapmadı mı? Hızlı oyuncu çok önemli Ayew hızlı değil bir kere. Hızlı oyuncu fark yaratır. 

Ersun Yanal'ın da bugün hataları var. Bazı hamleleri yanlıştı. Ama Skrtel'le konuşmuş sanırım, Skrtel bugün iyi oynadı.

Galatasaray transfer açıklaması!

Alan transferi bitmiş gibiydi. Birileri aradan girdi ve fiyatı artırmaya çalışıyorlar. Kıran kırana pazarlık var. Menajerlik işleri ile Alan'ın fiyatını artırmaya çalışıyorlar. Muhtemelen Alan yarın falan gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler