Sinan Engin: Ali Koç tabii kendisi önemli biri ama listesi de önemli

19.03.2018 - 20:44 | Son Güncellenme: 19.03.2018 - 20:44

Sinan Engin: Ali Koç tabii kendisi önemli biri ama listesi de önemli

Sinan Engin, gündemi Beyaz TV'de değerlendirdi. Engin, hakemler hakkında çarpıcı fadeler kullandı.

Sinan Engin'in sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

 

İnsanlar bu hakem hataları ile ilgili hakını nerede arayacak? Öyle bir yer yok. Ya açıklama yapacaksın, ya federasyonu basacaksın. Federasyon ve MHK çıksa, şu maçta şu şu hatalar yapılmıştır, gereği yapılacaktır dese... Sadece Fenerbahçe değil. btün takımalrla ilgili hatalar yapılıyor. Ben hakkımı nerede arayacağım? 

Mesela, yolda kavga ettim, haklıyım. Adamı dövdüm yaralandı ağır. Gitti mahkemeye. Hakime anlatıyorum ama görüntü yok kendimi ifade edemiyorum. "Beni ilgilendirmez deyip içeriye atıyorum diyor"; benzeri de bu işte. Ben hakemlerden dolayı hakkımı arıyorum, ceza yiyorum. Eskiden hakem hataları açıklanıyordu. Ufuk Bayraktar döneminde. 4 tane ölümcül hata yapan hakem 8.5 alıyor. Bülent Yıldırım da nereden baksan 8.5'tir.

Diyelim ki, Galatasaray-Başakşehir maçında Galatasaray'ın iki penaltısı verilmedi ve Başakşehir kazandı. Daha sonra da Galatasaray-Beşiktaş maçında aynı şey oluyor. Ne olacak? Belki de Galatasaray'ın şampiyonluğu gidecek.  2. ve 3. Lig'de daha rezalet hakem hataları var. Dün Samsunspor'un verilmeyen penaltısı. Fenerbahçe'nin iki penaltısı verilmedi, şampiyonluğu gitti belki de mesela.

 

' Merak ediyorum Bülent Yıldırım nasıl bir puan alacak? Bülent Yıldırım nasıl maç yönetti? '

"Hakemlerin başındaki kurul çıkıp açıklama yapacak. Bu maçta hakem şu şu pozisyonlarda hata yapmıştır demesi lazım"

"Ben mesela merak ediyorum Bülent Yıldırım nasıl bir puan alacak? Bülent Yıldırım nasıl maç yönetti? "

"Fenerbahçe şampiyon olur Ali Koç sevgisi devam eder"

'Ali Koç iyi gidiyor, saygılı'

"Ali Koç başkan ile takımla ilgili sert laflar yada bel altı laflar etmiyor. Saygılı konuşuyor, iyi gidiyor. Tam bir Fenerbahçe taraftarı gibi konuşuyor. Mali yapısı, transferi vs. gibi konulara gelmedik. Aziz başkanın emeği büyüktür sözlerini de duyuyoruz."

'Ali Koç tabii kendisi önemli biri ama listesi de önemli'

"Ali Koç tabii kendisi önemli biri ama listesi de önemlidir"

"Fenerbahçe tribünlerinde yıllardır bir bölünme vardı. Bu bölünme Ali Koç öncesi de vardı. Ben çok iyi bilemiyorum Fenerbahçe tribünleri ama var yani"

Senin için hazırladığımız haberler