Sinan Engin: "Allah'tan umut kesilmez..."

05.03.2019 - 00:09 | Son Güncellenme: 05.03.2019 - 00:13

Sinan Engin: "Allah'tan umut kesilmez..."

Beyaz TV yorumcularından Sinan Engin, Derin Futbol programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Engin'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Fenerbahçe'nin durumu uygunsa..."

Biz Beşiktaş'ın 1959 öncesi şampiyonluğu zamanında Yıldırım Demirören ile beraber aldık. Yetkililer bakar, Fenerbahçe'nin de Beşiktaş'a benzer durumu varsa, uygunsa şampiyonluklarını verirler.

 

"Bu bizim çözebileceğimiz bir konu değil"

Hukukçular oturur, tartışırlar bu konunun bir denkliği vardır. Bunu bizim kurcalamamıza gerek yok. Beşiktaş neden aldı, Fenerbahçe neden alamıyor? Buna bakılır.

Başakşehir-Fenerbahçe maç yorumu

Başakşehir-Fenerbahçe maçında ağır favori Başakşehir. Başakşehir için çok kolay bir maç olmayacak. Fenerbahçe lig 7'incisi olsa da 3.65 oranı normaldir. Bu futbol Başakşehir 2 maç arka arkaya kaybeder ve 32. hafta işler değişebilir. Allah'tan umut kesilmez. Bu futbol!

"Fenerbahçe, Başakşehir'i yenebilir"

Totem yapmıyorum. Fenerbahçe, kontrollü oynarsa Başakşehir'i yenebilir. Başakşehir'in şampiyon olmasını istiyorum fakat bu Başakşehir'i de M. City gibi yapmayın... Devamlı devamlı 8-0'lık Liverpool maçını anlatıyorlar. İnönü'de de biz yendik.

'Şenol Güneş, Konyaspor maçında veda etsin'

Şenol Güneş, Konyaspor maçında veda etsin. Şenol Güneş hemen seni çiçeklerle yollasınlar... Şenol Güneş hakkında iy ya da kötü yorum yapmam. Benim için yeni hoca fark etmez. Ravzan, Lucescu, Sergen Yalçın, Samet Aybaba, Rıza Çalımbay ve Mehmet Özdilek'te olabilir. Beşiktaş için hayırlısı olsun.  

Senin için hazırladığımız haberler