Sinan Engin: Bana göre Valbuena, Benfica maçında oynamalı

13.08.2018 - 23:15 | Son Güncellenme: 13.08.2018 - 23:37

Spor yorumcusu Sinan Engin gündeme yönelik açıklamalarda bulundu.

Sinan Engin: Bana göre Valbuena, Benfica maçında oynamalı

Spor yorumcusu Sinan Engin gündeme yönelik açıklamalarda bulundu.

Engin'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

 

"Bana göre Valbuena, Benfica maçında oynamalı"

"Fenerbahçe burada çok farklı oynayacak. Seyirci baskısı olacak. Fenerbahçe'nin en büyük problemi santrafor. Bana göre Valbuena oynamalı ve bu tür maçları için hazır bir oyuncu. Bu tür maçları iyi oynayabilen bir oyuncu. İyi bir Valbuena bir Barış ve Giuliano'dan daha iyi iş yapar.."

"Benfica takımına kontrollü oynayacaksın"

"Benfica takımına kontrollü oynayacaksın.  Fenerbahçe takımı daha fazla koşacak, daha fazla mücadele edeceksin daha fazla kapatacaksın. Kalite olarak zaten adamın kaliteli bir takımı var. Fenerbahçe daha kaliteli takımları İstanbul'da yenmiştir. Ben gönül isterki yensin isterim, elesin isterim."

 

"Akhisar takımına bakın Galatasaray'ı kupada nasıl yendi?"

"Akhisar takımına bakın Galatasaray'ı kupada nasıl yendi? Müthiş bir savunma ve kotraatakla.  Fenerbahçe futbol takımı yarın çok farklı oynayacak. Valbuena'ya itiyacı var. Giuliano'nun iyi oynaması lazım. Eğer sen silik futbol oynarsan o seyircide çekirdek yer maçı öyle izler. Tartışmasız içeride Valbuena ile başlarım ve Barış'a da yer bulurum. Barış yetenekli bir oyuncu ama Bursaspor maçında çok heyecanlı. Benfica maçı tecrübe ister. Bu maçlar farklı olur. Şu anki duruma göre ben Valbuena'ya ihtiyaç duyulduğunu düşünüyorum. "

Senin için hazırladığımız haberler