Sinan Engin, Beşiktaş'ın forvet transferindeki hedeflerini açıkladı

21.01.2018 - 23:12 | Son Güncellenme: 21.01.2018 - 23:12

Sinan Engin, Beşiktaş'ın forvet transferindeki hedeflerini açıkladı

Sinan Engin, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında gündemi değerlendirdi. Engin, siyah beyazlıların forvet transferi hakkında görüş bildirdi.

Sinan Engin'in sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

Mustafa Cengiz kongrede büyük bir cesaret örneği gösterdi. Galatasaray'ın hiçbir mali planını incelemeden aday oldu. Ben buradan ekibini ve kendisini kutluyorum.

Beşiktaş'ın iyi bir transfer için  15 milyon euroyu gözden çıkarması gerekiyor. Bir sürü aday var forvet için. Sakho, Slimani, Eto'o, Chicharito. Bunlar bildiğim isimler! Beşiktaş Negredo'nun yanına mutlaka transfer yapacak. İyi bir santrfor Beşiktaş'a gelecek.  Beşiktaş'a yurt dışından bir forvet gelecek ama bugün Negredo'nun performansına baktığımda kesinlikle bir forvet gelmeli.

Babel'in gol pozisyonunda faul olmadığını düşünüyorum. Kesinlikle gol. Avrupa'da Babel'in pozisyonuna, VAR sistemine bile gerek kalmadan gol kararı çıkardı. Medel'in pozisyonu penaltı. Beşiktaş'ın bu akşamki galibiyetini kesinlikle hakem Halis Özkahya'ya bağlayamazsınız. Maç 2-2'ye gelse bile, Beşiktaş bu akşam kazanırdı. Hakeme bağlamamak gerekir. Beşiktaş, Antalyaspor'dan daha kaliteli bir takım.

 

Başakşehir'i tebrik ediyorum, Türkiye'nin üzerinde bir futbol oynuyor. Arda'yı tebrik ediyorum gelir gelmez golünü attı. Trabzonspor'da hakemlerin Burak Yılmaz'a bir önyargısı var, verilmeyen bir penaltı kararı oldu. Bugün "Beşiktaş, Antalyaspor'u hakem Halis Özkahya ile yendi" denmesi futbola bir ihanettir.

Beşiktaş iki  yıldır türk futbolunu kurtarıyor. Hakemler Beşiktaş'ı 20 yıldır doğradı ve iki yıldır Beşiktaş'ın üzerine oynanıyor. Beşiktaş'ın kazandığı maçları hakemlere bağlamayalım. Beşiktaş'ın şampiyonluk yolunda en önemli rakibi Başakşehir'dir. Beşiktaş'ın sıkıntıya gireceği hafta Bayern Münih haftası olacaktır.

Dursun Özbek'in seçimi kaybetmesini çok üzüldüm ama hata yaptı. İyi analiz yapmadı. Karşı tarafta, ağır toplar dediğimiz yönetim kurulu üyeleri vardı. Abdürrahim Albayrak gibi, Burak Elmas gibi isimler vardı, bunları iyi etüt etmedi. Kısacası kendi etti, kendi buldu diyebiliriz. Mustafa Cengiz'i tebrik ederim. Mali anlamda Dursun Özbek'in katkısı olacaktı ama taraftar istemedi.

Takımların forma tercihini kabul etmiyorum. Bugün Beşiktaş gri formayla çıktı! Neden beyaz veya çubuklu forma giymezsiniz. Yine Fenerbahçe yeşil formayla çıktı ,Göztepe kendine özel sarı kırmızı forma giymedi.

Panatinakos Başkanı Dimitris Giannakopulos'u, Obradovic'e yaptığı terbiyesizlik nedeniyle kınıyorum.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler