Sinan Engin: ''Beşiktaş’ta temel sorun tribünlerin bölünmesi''

11.11.2018 - 22:15 | Son Güncellenme: 11.11.2018 - 23:41

Sinan Engin: ''Beşiktaş’ta temel sorun tribünlerin bölünmesi''

Eski futbolcu ve spor yorumcusu Sinan Engin, Fenerbahçe-Aytemiz Alanyaspor ve Beşiktaş-DG Sivasspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Sinan Engin'in değerlendirmelerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

'Beşiktaş’ta temel sorun tribünlerin bölünmesi'

"Sivasspor arslan gibi oynadı ve hak ederek bir galibiyet aldı. Beşiktaş’ta temel sorun tribünlerin bölünmesi. Yönetimden ayrılanları destekleyenler ve şu anki yönetimi destekleyenler var. Fikret Orman yönetimi geldiğinden beri taraftarla çok fazla içli dışlı değildi. Sportif olarak başarılı olduğu için taraftardan tepki kaybetmedi ama takım güç kaybetti. Bu iş, güçlü futbolcuyla olur. Everton, İngiltere’den gelip senden Cenk’i alıyor, sen yerine derme çatma bir adam alıyorsun"

"Bu oyuncularla sezon sonuna kadar gitmek zorundasın. Sen bu oyuncularla şampiyonluk kazandın. Şu anda elinde Oğuzhan’dan iyisi elinde yok. Babel kötü. Beşiktaş planlamasını kötü yapmıştır ve Şenol Güneş’in performansı da kötüdür"

"Beşiktaş taraftarı takımına sahip çıksın. Beşiktaş kötü bir takım değil. Şenol Güneş istifa falan etmez, ve etmemeli de. Yine bu takımı ayağa kaldıracak olan Şenol Güneş. Elini taşın altına daha çok koymalı"

"Bizim insanlar üzerinde algı oluşturduğumuz yok. Türkiye'nin en çok şampiyonluk elde eden teknik direktörü Fatih Hocam sizsiniz.  Fatih Hocanın haklı ya da haksız olduğu şeyler vardır. Orada işi bozan Hasan Şaş, Hasan'ın orada takım arkadaşlarını geriye çekmesi lazım. Normalde Hasan aslan gibi bir çocuk. Sen hocasın Hasan Şaş" 

"Konuyu özetlersek bu kadar abartılacak bir şey yok. Mustafa Cengiz yarın açıklama yapacak. Sayın Başkan Cengiz, monşerliğini bozma. Fenerbahçe-Galatasaray mücadelesi yıllardır süre gelen rekabet, yabancı oyuncular derbinin havasını kaçırdı"

"Burada kilit adam Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim. Galatasaray kazandı, kimse konuşmadı! Fatih Hocam, camianı sükunete davet et. Bu böyle cezalarla gitmez. Sen lider ve öndersin bunun için bu sözleri söylüyorum. Bu hakemler sizin her zaman maçınızı yönetecek. ultrAslan bildiri yayınlıyor. 'Beyaz TV falan' demişler... Bizim, Fatih Hoca ile ilgili dediğimiz güzel şeylerde var, onu da kaset yapsınlar" 

Senin için hazırladığımız haberler