Sinan Engin: "Bu sonuçların sorumlusu Cocu değil, Comolli'dir"

28.10.2018 - 23:52 | Son Güncellenme: 29.10.2018 - 02:52

Spor yorumcusu Sinan Engin, Beyaz TV'de yayınlanan programda gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Sinan Engin: "Bu sonuçların sorumlusu Cocu değil, Comolli'dir"

Spor yorumcusu Sinan Engin, Beyaz TV'de yayınlanan programda Malatyaspor - Galatasaray, Fenerbahçe - Ankaragücü maçları hakkında açıklamalarda bulundu.

Engin'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Cocu gariban bir adam bunu gönderme. Bunları el ele yollayacaksın. Comolli şu an ne yapıyor biliyor musun? Hangi hoca boşta onu kovalıyorlar. Galatasaray maçına da paf takımı hocasıyla çıkarlar.

Bir adamın elinde bu kadar hücum oyuncun var İsmail'i orada oynatıyorsun. Ön tarafta bir sürü adam var oynatacak. İdmanda bakıyor karar veremiyorlar bazı şeylere. Fenerbahçe takımının teknik direktörü Cocu görünsede Cocu göstermelik bir göndermedir. Bu sonuçların sorumlusu Cocu değildir, en yumuşak halka Cocu'dur. Buraya bir tane daha yabancı gelecek. Yine transferler olacak ve işler yine kötü gidecek.

Ali Koç'un taraftarın sesine kulak vermesi lazım. Türkiye'yi tanıyan, bu takımı tanıyan yerli bir hocayı getirmesi lazım. Ama yabancı olmaz. Burayı bilen, gözlemleyen bir adam al. Hiç maceraya girme.

Taraftarın gazını Cocu da kesmez. Cocu'nun bir günahı yok, onu 5 hafta önce gönderecektin. Ertesi gün yönetim kurulunu toplarsın suçlu kimdir, bu takım niye kötü oynuyor, bu transferleri kim yaptı dersin. Senin Cocu hiçbir şeye hayır demez bütün şartlara evet der. Hangi oyuncu alırsan hayır deme şansı yok. Günah keçisi Cocu değildir Comolli'dir. 

Fenerbahçe, Türk futbolunda büyük bir reytingdir. Fenerbahçe'siz bir lig olmaz. Türk futbolunun Fenerbahçe'ye ihtiyacı var.

Fenerbahçe'de teknik direktörü Cocu'nun görevine son verildi. Ali Koç ise teknik direktör alternatiflerini belirledi.

Ali Koç  teknik direktör alternatiflerini belirledi.

Fenerbahçe - Ankaragücü maçı sonrası Erman Toroğlu, A Spor'da çarpıcı yorumlarda bulundu ..

Büyük takımlar utansın

Fenerbahçe'de görevinden ayrılan Cocu'nun stadı terk edişi sırasında gerginlik yaşandı

Cocu stadı böyle terketti

Spor yorumcusu Sinan Engin, Beyaz TV'de yayınlanan programda Malatyaspor - Galatasaray, Fenerbahçe - Ankaragücü maçları hakkında açıklamalarda bulundu.

"Cocu kararı göstermelik ..."

Hollanda futbolunun efsane isimlerinden Willy van de Kerkhof, Phillip Cocu’nun Fenerbahçe’den gönderilmesinin ardından flaş değerlendirmelerde bulundu.

"İki futbolcunun Cocu’nun görevden alınmasını..."

beIN Sports'ta yayınlanan beIN Asist programında spor yorumcuları Metin Tekin, Tümer Metin ve Önder Özen, Fenebrahçe'de yaşanan flaş gelişmeyi değerlendirdi.

Fenerbahçe'de bir tane böyle futbolcu yok

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Yeni Malatyaspor-Galatasaray ve Fenerbahçe-Ankaragücü maçlarını değerlendirdi.

"Yabancı olarak Zico deniyor ..."

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, beIN Sports ekranlarından yayınlanan Lig Özetleri programına bağlanarak Cocu'nun gönderilmesini değerlendirdi.

"Bundan sonra yapılması gereken"

***

Rıdvan Dilmen, Malatyaspor - Galatasaray maçı sonrasında da çarpıcı yorumlarda bulundu

"Sokakta görsen tanımazsın"

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Malatyaspor - Galatasaray maçı sonrası Galatasaraylı bazı futbolcularu ağır eleştirdi.

"Piknik oyuncusu, mangal oyuncusu"

Senin için hazırladığımız haberler