Sinan Engin canlı yayında açıkladı: 'Güneş hafta içi imza atıyor...'

18.02.2019 - 23:35 | Son Güncellenme: 19.02.2019 - 02:35

Sinan Engin canlı yayında açıkladı: 'Güneş hafta içi imza atıyor...'

Ünlü spor yorumcusu Sinan Engin, Süper Lig'de haftanın karşılaşmalarını yorumladı. 

Sinan Engin, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını da değerlendirdi.

Engin, Başakşehir, Galatasaray, Trabzonspor ve Fenerbahçe hakkında da konuştu. 

Beyaz TV'de açıklamalarda bulunan Sinan Engin'in sözlerinden Ajanspor'un derledikleri şu şekilde:

Bu akşam en az 4-5 tane VAR'lık pozisyonu vardı. Tendona yapılan hareket penaltıydı.  VAR çağıracak. Bana göre cuma günü Adem Büyük'ü atan pozisyonun biraz yumuşağı gibiydi. Mete Kalkavan rezalet bir maç yönettin! 

Artık maçın hakemine değil, VAR'ın hakemine bakın... Artık hakemlerimiz tek başına karar veremiyor. Cesaretli olun! Pozisyonları görmüyor musunuz? Bizim gördüğümüzü görmüyor musunuz? VAR hakemi çağıracak ve söyleyecek. Hakemlerimiz ne yazık ki büyük takımlarımızı VAR'da koruyor. Korkmayın arkadaşlar... Deniz bitecek ve kara görünecek. Belki Antalyaspor küme düşecek yapmayın arkadaşlar... 

Şenol Güneş bu hafta Milli takıma imza atabilir. Şenol Güneş, Fenerbahçe maçından önce Milli takıma imza atabilir. Şenol Güneş'in sezon sonuna kadar Beşiktaş'taki sözleşmesi devam edecek. 

Beşiktaş-Fenerbahçe maçı Dünya derbisidir. Bu zamana kadar oynanmış en iyi derbi Göztepe - Karşıyaka derbisidir. O derbiyi 80 bin kişi izlemişti. Ben ilk defa bu derbide şanslar %50 diyorum. Kolay bir maç olmayacak. Derbinin hakeminin Cüneyt Çakır olacağını düşünüyorum. 

Senin için hazırladığımız haberler