Sinan Engin canlı yayında açıkladı! İşte derbinin VAR hakemi...

23.02.2019 - 23:30 | Son Güncellenme: 24.02.2019 - 02:30

Sinan Engin canlı yayında açıkladı! İşte derbinin VAR hakemi...

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasınde heyecan devam ediyor.  Ünlü yorumcu Sinan Engin haftayı ve iptal edilen Medipol Başakşehir - Bursaspor maçını değerlendirdi. Engin, Trabzonspor, Göztepe karşılaşması hakkında da açıklamalarda bulundu.

Sinan Engin, pazartesi günü oynanacak olan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi hakkında da öngörülerde bulundu. 

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında konuşan Sinan Engin'in sözlerinden Ajanspor'un derledikleri şu şekilde:

Trabzonspor'da iki Abdulkadir çok iyi. Trabzonspor, bu genç oyuncularına güvenmeye devam etsin. Derbinin İddaa oranlarına katılmıyorum. Yüksek gerginlikte derbi olacak. Şenol Güneş'in son Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi. Şenol Güneş, sezon sonunda A Milli Takım'da göreve başlayacak. Şenol Güneş, Milli takımın mart ayındaki maçlarında takımın başında olacak. Milli takımdan bir teknik direktöre teklif gelse 'hayır' diyemez! Bu teklifi reddederse benim bildiğim 1 yıl cezası da var. 

Beşiktaş burun farkıyla önde

Her iki takım için de önemli maç. Birisi şampiyonluk yolunda var olmak için sahada olacak diğeri ise küme düşme potasında korku yaşamak istemiyor. Çok zor bir derbi olacak. Derbi farklıdır. Beşiktaş ve Fenerbahçe bunun farkında. Fenerbahçe takım olamadı! Fenerbahçe'de savunma, orta saha ve forvet ne yapıyor? Bu belli değil! Hiçbir zaman derbinin favorisi olmaz. Bu derbide Beşiktaş'ın burun farkıyla önde olduğunu düşünüyorum. 

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin VAR hakemi kim olacak?

Fenerbahçe'de Slimani'nin gol atma olasılığı Sadık Çiftpınar'dan daha düşük Slimani oynamıyorsa maç 11'e 11 oynanacak. Slimani rakip takımın stoperi gibi oynuyor. Eljif Elmas belki 11'de oynayabilir. Tolgay ikinci yarıda oynayabilir. Derbinin  VAR hakemi Cüneyt Çakır olur. VAR hakemi de maçın yıldızı olur. Artık orta hakem değil, son söz VAR'da!

'Tolgay Arslan'a tepki gösterilmesin'

Sergen Yalçın, Alanyaspor'da kazanmaya devam ediyor. Aferin Sergen... Sergen Yalçın daha da iyi olacak. Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde Tolgay Arslan'a tepki verileceği konuşuluyor. Ben, Tolgay'a tepki verilmesini istemem. Derbinin ortamı gerginleşmesin. Futbolun önü hiçbir şey geçmesin. 

Trezeguet'e flaş teklif! 18 milyon euro...

Diagne ben de dahil herkesi yanılttı! Diagne iş yapması gereken maçlarda iş yapmadı, Türkiye Ligi'nde Sinan Gümüş'te gol atıyor. Diagne beni de yanılttın. Senin için '15 gol atar' dedim. 5 gole de razıyım. Kasımpaşa'ya ara transfer döneminde bir arap takımından Trezeguet için 18 milyon Euro'luk bonservis teklifi gelmiş, Trezeguet'e de 6 milyon Euro ücret önermişler, bu teklifi Turgay Ciner kabul etmemiş. Turgay Ciner, 'Ben, Trezeguet'i 30 milyon Euro'ya satacağım' demiş... 

'Derbide kırmızı kart olur'

Derbide kırmızı kart olacağını düşünüyorum. Skrtel kırmızı kart görebilir. Miha Zajc, Kagawa'nın ayakkabılarını taşır. Quaresma derbinin kilit adamı olabilir. Moses iyi bir oyuncu fakat şu anda Quaresma daha iyi! Burak Yılmaz formda. Şenol Güneş mi, Ersun Yanal mı? Bence Şenol Güneş. Şenol Güneş'ten bir ricam var. Hocam, Kagawa'ya biraz daha şans ver. Bizi bu yeteneği izlemekten mahrum etme!

Senin için hazırladığımız haberler