Sinan Engin: "Fatih Terim bu yönetimle bağlarını koparmış..."

27.01.2019 - 23:11 | Son Güncellenme: 28.01.2019 - 02:11

Sinan Engin: "Fatih Terim bu yönetimle bağlarını koparmış..."

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Sivasspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Spor yorumcusu Sinan Engin, Sivasspor - Trabzonspor maçını ve transfer gündemini Beyaz TV'de değerlendirdi.

Sinan Engin'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Alan için anlaşılmış hiçbir şey yok. Vardı ama araya birileri girdi ve fiyatı yükseltti. Fatih Terim bu yönetimle bağlarını koparmış. 31 Ocak’a kadar forvet alınmazsa, yönetim olağanüstü kongre kararı alacak. 

Dünkü konuşmalarından sonra Fatih Terim’in bu yönetim ile çalışacağını düşünmüyorum. Ozan Kabak satmayın dedi sattılar, Serdar’ı affettiler. Fatih Terim’in dediklerinin tersi yapılıyor.

"Türk Telekom'da zor maç izlerler"

Taraftar istediği zaman yönetimi değiştirir. Galatasaray taraftarı çok güçlü. Camiaya yön veriyor. Önümüzdeki hafta bir kongre kararı alınır. Bana göre Galatasaray yönetimi akıllıdır ve transfer yaparlar. Yapmazlarsa, Türk Telekom Stadı’nda zor maç izlerler.

3 gün içinde bir forvet getirecekler demiştim ama Alan transferinde araya başka şeyler girdi. Ben Galatasaray’ın Başakşehir ayarında bir takım olduğunu düşünüyorum. Tribün ve Fatih Terim avantajları var. Evlerinde tüm maçlarını zaten kazanıyorlar. 

"Şampiyonluğun bir numaralı adayı..."

Ben Galatasaray’ın Göztepe galibiyetinden sonra, şansla da maçı aldığını düşünüyorum. Galatasaray Başakşehir’in önündedir ve Süper Lig’in bir numaralı şampiyonluk adayıdır.

Deplasmanda da kazanırsa mars ederler. Şampiyonluğun en güçlü adayı Galatasaray, Sivasspor Anadolu takımlarına karşı konsantre sorunu yaşıyor.

Galatasaray üç kulvarda gidiyor. Ligde şampiyonluk adayı. Sinan Gümüş’ü golcü yaptılar. Sanki çok kötü durumdaymış gibi, Fenerbahçe bu kadar eleştirilmedi. Bolluktan Serdar Aziz ve Eren’i yolluyorlar. Bu kadar eleştiriyi hak etmiyorlar. Galatasaray kendi içinde sorun yaratıyor. 

"Yönetim hata yapmıyor..."

Yönetim hata yapmıyor. Ozan, Rodrigues gibi 25 milyon Euro’luk adam satıldı. Yönetim deli mi? Almaya çalışıyorlar alamıyorlar. Bu takım şampiyonluktan kopmadı.

"Terim’in kulüpteki patronluğu alınmış"

Galatasaray’da sanki çok kötü şeyler oluyormuş gibi hava yaratmayalım. Fatih Terim’in açıklamaları taraftarın hoşuna gidiyor olabilir. Fatih Terim yönetimi taraftarın önüne atmıştır. Ne yaşıyor bilemem. Fatih Terim’in kulüpteki patronluğu alınmış. Bir hoca oyuncu satmak istemezse satılmaz. Demek ki bir savaş var. Taraftara sesleniyorum, takımınız kötü durumda değil. Bir forvet alınırsa daha iyi olur.

Fatih Terim transferler ortalıkta niye konuşuluyor, transfer gizli olur diyor ama bunu engelleyemezsin. Basından kurtulmaz bu. Bazı yöneticiler transfer bile bilmiyor. Bunlar olağan şeylerdir. Aslında Fatih Hoca Göztepe maçı sonrası duygusal bir konuşma yapıyor. Taraftarın isteği doğrultusunda konuşuyor. Taraftara bekleyin diyor. Alınacak adam bir tane. Galatasaray yönetimi alamıyorsa bunda başka bir şey var. Oyuncu alınsa kavga bitecek.

Senin için hazırladığımız haberler