Sinan Engin, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin hakemini açıkladı!

11.02.2019 - 23:14 | Son Güncellenme: 12.02.2019 - 02:14

Sinan Engin, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin hakemini açıkladı!

Ünlü yorumcu Sinan Engin, Süper Lig'deki 21. hafta karşılaşmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Süper Lig ekipleri Başakşehir, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor hakkında değerlendirmelerde bulunan Engin, şampiyonluk yarışını da yorumladı. 

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında konuşan Sinan Engin'in sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Ben, Nagatomo'nun olayına çok takılmıyorum. Japonca farklı olabilir. Galatasaray - Trabzonspor maçında kırılma pozisyonu Diagne'nin pozisyonu, Galatasaray 10 kişi kalsa mücadele daha farklı olabilirdi. Ümit Öztürk uzun süre Galatasaray maçına gönderilmeyecektir. 

Galatasaray 2 hafta sonra hakem hatasıyla maç kaybederse ne olacak? Her canı yanan kulüp hakemle ilgili konuşursa hakemler korkmaya başlıyor ve telafi etme yoluna gidiyorlar. Az önce bir örnek verdim. Trabzonsporlu futbolcuların centilmenliklerinden bahsettim. Söylemek istediğim; her kulüp, her yönetici, her teknik adam, her oyuncu konuşunca kaos oluyor. Trabzonsporlu futbolculara söylüyorum; uymayın. Tüm futbolculara örnek olsun. 

Atamalarda her zaman sıkıntı olmuştur. Yıllardır atama konusunda yanlışlıklar yapılıyor. Bunu kim yapıyor? Atamalarda adalet yok! Önümüzde Fenerbahçe-Galatasaray derbisi var. Derbide hakem muhtemelen Cüneyt Çakır ya da Fırat Aydınus olacaktır.

Senin için hazırladığımız haberler