Sinan Engin: ''Fenerbahçe, şampiyonluğu kaybetmiş değil''

20.10.2018 - 23:54 | Son Güncellenme: 21.10.2018 - 02:54

Sinan Engin: ''Fenerbahçe, şampiyonluğu kaybetmiş değil''

Sinan Engin, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında oynana Sivasspor-Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

Sinan Engin'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

'Fenerbahçe'ye teknik direktör olmak kolay değil'

Comolli ile aynı havayı tenefüs etmiş adamı bile Fenerbahçe'ye almayacaksın. Comolli, çok tehlikeli bir adam. Jardim falan Fenerbahçe'ye yetmez, hafif gelir. Fenerbahçe'ye teknik direktör olmak kolay değil. 

Volkan'ın Ali Koç'a sesini yükseltmesi yanlıştır. Volkan da bazı şeylerden ders çıkarmıştır. Frey, Fenerbahçe'nin idealindeki bir forvet mi? Reyes de aynı şekilde. Jailson'un da vasat bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.

Ayew'i Alex gibi görmemek gerek. Öyle bir şey yok. Van Persie 5-6 gol atıp bu takımdan 130 milyon TL alıp gitti. Fenerbahçe'nin kadrosu yeterli değil. Benzia iyiyse iki hafta neden oynamıyor? Fenerbahçe, şampiyonluğu kaybetmiş değil. 3 puanlık sistemde 10 puan bir seri yapmana bakar. Bu sistemde bir şey belli olmaz.

'Bu negatif havayı atmak lazım'

Cocu gitse ne olur, kalsa ne olur? Kadro yeterli değil. Bir an evvel bu negatif havayı atmak lazım. Ceza kesilecekse, bu transferlerin isimlerini veren kişiyi cezalandırmak lazım.

'Fenerbahçe, Galatasaray'ı evinde yenebilir'

Derbiler farklı bir şey. Fenerbahçe, Galatasaray'ı evinde yenebilir, bilemezsin. İşler iyi giderse arkadaşlıklar her yerde iyi olur ama iyi gitmezse takımın içerisinde herkes birbirinin arkasından sallar. 

Senin için hazırladığımız haberler