Sinan Engin: 'Fenerbahçe'deki sorun Aykut Kocaman değil!'

04.03.2018 - 21:43 | Son Güncellenme: 04.03.2018 - 21:43

Sinan Engin: 'Fenerbahçe'deki sorun Aykut Kocaman değil!'

Ünlü yorumcu Sinan Engin, Fenerbahçe - Teleset Mobilya Akhisarspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Sinan Engin, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında konuştu. 

İşte detaylar...

Fenerbahçe bugün kazanmayı çok istedi. Fakat Fenerbahçe bugün çok şanssızdı. Fenerbahçe tek kale top oynadı. Rakibini boğdu. Bu sözleri tüm samimiyetimle söylüyorum. 

Her stadyumda bu görültü var. Bunlar mazeret değil. (Aykut Kocaman'ın Vodafone Park'la ilgili açıklamalarıyla ilgili olarak) Aykut Kocaman en büyük sorun; senin takımın kalitesiz. Sezon öncesi göndermek istediğin Aatif'tan bir şeyler bekliyorsun. 

Fenerbahçe'de sorun Aykut Kocaman değil, sorun sistem. Fenerbahçe'de sezon öncesi takım doğru kurulmadı. Kocaman, 'Persie 20 hafta oynasın yeter' dedi. Şu anda Persie yok! Fenerbahçe'deki oyuncu yürekli ve kaliteli değil. 

Fenerbahçe'nin kaliteli oyuncu sayısı az. Türkiye'de dar alanda sert futbol var. Soldado ve Negredo neden zorlanıyor? İşte sebebi. Bugün bu ligin böyle olmasının sebebi; Beşiktaş'ın Avrupa'da mücadele etmesidir. Beşiktaş yoksa 10-12 puan öndeydi. 

Josef - Mehmet Topal ikilisi rakibi durdurmaya endeksli. Durdurarak şampiyon olamazsın. Fakat Fenerbahçe'deki sorun sistem sorunu. 

Fenerbahçe geçen hafta Beşiktaş deplasmanında 3 gol yedi, bugün de 3 gol yedi. Taraftar haklıdır. Göz göze gelmeyeceksin. Mahmut Uslu taraftarlarla tartışarak hata yapmış. 

Şenol Güneş, 'Bunlar Fenerbahçeliler' derken buna bana Trabzonsporlular demez manasında. Şenol Güneş o sözleri sinir anında söylüyor. Şenol Güneş Fenerbahçe'ye laf vurmuyor. 

Şenol Güneş, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Trabzonspor'a gidecek ve muhtemelen uzun yıllar görev alacak. Şenol Güneş Trabzonspor efsanesidir. 

Senin için hazırladığımız haberler