Sinan Engin: Fenerbahçe'nin içine Barcelona kaçmış!

02.04.2018 - 13:19 | Son Güncellenme: 02.04.2018 - 13:19

Sinan Engin: Fenerbahçe'nin içine Barcelona kaçmış!

Ünlü yorumcu Sinan Engin, Kayserispor - Fenerbahçe maçının ardındn açıklamalar bulundu. 

Beyaz TV'de konuşan Engin, şampiyonluk yolundaki takımların performasını da değerlendirdi.

İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin içine Barcelona kaçmış

Sözlerine Fenerbahçe'nin deplasmanda Kayserispor'u 5-0 karşılaşmayı değerlendirerek başlayan Sinan Engin, "Bugün Fenerbahçe'nin içine Barcelona kaçmış. Ben bugünkü galibiyeti anlamadım. PAF takımını bile 5-0 yenemezsin, Kayserispor çok iyi takım. Tebrikler Fenerbahçe" ifadelerini kullandı. 

Flaş Valbuena sözleri

Valbuena'nın ekranlara gelen hararetli telefon konuşmasıyla ilgili olarak ise Engin, "Valbuena menajeriyle konuşuyor. 'Artık bu kabus bitsin, biz buradan bir an önce gidelim' diyordur. Klasik konuşmalar bunlar" dedi.  

Galatasaray, Avrupa'dan ceza alamayacak!

Galatasaray'ın Avrupa'dan ceza almayacağını kaydeden Sinan Engin, "Galatasaray, Avrupa'dan ceza alamayacak. Galatasaray'ın önemli dosyaları var ama çözüldü. Galatasaray ligdeki sıralamasına göre hak kazanırsa her türlü Şampiyonlar Ligi'nde olacaktır" diye konuştu. 

Futbolcu arkadaşlarımız hareketlerine dikkat etsin!

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'le ilgili olarak ise Engin, "Volkan Demirel bir futbolcu fanatik olmaz. Volkan'ı çok eskiden beri tanırım. Kartal döneminden beri tanırım. Bazı oyunculara karşı devamlı ters tavır var. Şu anda Milli maç olsa Cengiz Ünder oyundan çıksın bütün tribün alkışlar bu da var. Futbolcu arkadaşlarımız hareketlerine dikkat etsin fakat taraftarların yaptığı doğru değildir" şeklinde konuştu. 

Sinan Engin sözlerine Alex açıklamasıyla sözlerine son verdi. Engin, "Alex, Fenerbahçe için bir şanstı. Böyle bir futbolcu bulamıyorsun. Alex, sportif direktör ve teknik direktör olmak istedi mi? Vasat futbolcular iyi teknik adam olabiliyor. Alex, Aziz Yıldırım'a zarar vermiştir. Alex hayranı çok arkadaşlarımız var. Alex benim de hayran olduğum, Hagi'den sonra Türkiye'ye gelen en iyi yetenekli futbolcudur" açıklamasında bulundu. 

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler