Sinan Engin: 'Galatasaray bugün paf takımıyla çıksaydı...'

03.03.2018 - 23:03 | Son Güncellenme: 03.03.2018 - 23:03

Sinan Engin: 'Galatasaray bugün paf takımıyla çıksaydı...'

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, futbol gündemini değerlendirdi.

Karabükspor bugüne bir kurtuluş maçı olarak bakıyordu. Çünkü kazansalardı üst sıralara doğru çıkacaklardı. Ancak öyle olmadı. Galatasaray paf takımıyla çıksaydı yine kazanırdı.

Sen Galatasaray takımına kontrollü oynamzsan, yakın markaj yapmazsan fark yersin. Belki diğer türlü de yenilirsin ama fark yemezsin. Karabük'ün hocasını da severim ama bu şekilde oynanmamalıydı.

Galatasaray ile Karabükspor arasında çok büyük bir güç farkı vardı. Bu durumda Karabük'ün çeşitli oyunlar yapması lazımdı. Kapanıp, sıkı oynanması lazımdı. Ancak Karabük çok açıldı. Galatasaray takımını yine de tebrik edelim. Gomis de çok büyük bir sürpriz olmazsa artık gol kralı olacaktır.

Galatasaray mali durumlarını da düzeltti. Oyuncuların parasının bir kısmı da ödendi. Galastasaray'ın en kısa zamanda kasasına 450 milyon tl para girecek. Onun için Galatasaray sezonu rahat bitirecek.

Galatasaray takımının 3 tane zor maçı var. Başakşehir, Fenerbahçe ve Beşiktaş. Çok kritik 3 maç. Galatasaray bu 3 maçı kazanırsa şampiyon olur.

Galatasaray'ın deplasman fobisi var deniyor ama Karabük bence deplasman falan değil. Ancak Karabük stadında çalışan personelleri tebrik ediyorum. O kadar yağmur yağdı ama zeminde hiç bozulma olmadı.

Dursun Özbek'in en büyü hatası bence en başta Abdurrahim Albayrak'ı yönetim kuruluna almaması oldu. Bakmayın Abdurrahim Albayrak'ın öyle coşkulu olduğuna. Çok zeki adamdır, çok da zengindir. Zaten akıllı adam zengin olur.

Gomis bence 34 civarında gol sayısına ulaşır. Gomez'e 25 demiştik 25 atmıştı. Ancak Gomis çok enteresan bir adam. İçerde bir sıkıştırırlarsa yine 4-5 tane atabilir. Çok değişik bir adam.

Hakem Josef'i de oyundan atmış olsaydı Quaresma agresifliğe devam etmezdi. İkisinin de yaptığı hareket aynıydı. Sonra Josef hakeme bakarak kendini yere atıyor. 1.90 boyunda bir adam bir itmeyle yere atıyor kendini. Tüm Türkiye ağır bir darbe olmadığını gördü. İkisi birden kırmızı görseydi hiçbir şey olmazdı. El ele çıkarlardı oyundan.

Tabii ki Quaresma'nın atıldıktan sonra yaptığı hareketler yanlıştı.  Ancak Quaresma'ya çok ağır bir tahrik vardı. İkisi de oyundan atılmalıydı.

Quaresma'ya 5-6 maç ceza falan bunları geçin. Disiplin kurulu sosyal medyaya göre hareket etmesin. Kural neyse onu uygulasın. Ağır tahrik var. Bunu da göz önünde bulundursunlar.

Senin için hazırladığımız haberler