Sinan Engin: 'Galatasaray, Fenerbahçe'yi yenerse şampiyon olur'

13.04.2019 - 23:57 | Son Güncellenme: 14.04.2019 - 02:57

Sinan Engin: 'Galatasaray, Fenerbahçe'yi yenerse şampiyon olur'

Ünlü yorumcu Sinan Engin, Beşiktaş - M. Başakşehir maçını değerlendirdi. 

Engin, Fenerbahçe - Galatasaray derbisi hakkında da öngörüde bulundu. 

Beyaz TV'de konuşan Sinan Engin'in sözlerinden önemli satır başları şu şekilde:

İki sezon önce Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, Burak Yılmaz transferi için çok uğraşmıştı. Tepkiler, karşı çıkanlar oldu. Transferi gerçekleşmedi. Burak gerçek bir golcü. Onun transferi takıma büyük güç kattı! Lucescu'nun Beşiktaş'a gelmesini isterim.

Galatasaray, Fenerbahçe'yi yenerse şampiyon olur. Fakat derbilerin favorisi olmaz. 

Umut Güner, Aboubakar’ı aldı eleştirildi. Talisca’yı aldı eleştirildi. Ljajic’i aldı eleştirildi. Bir iki tutmayan oyuncu olabilir. Fenerbahçe’nin sezon başı 15 transferi tutmadı. Dorukhan, Güven, Ljajic transferlerinde Umut Güner’in büyük emeği var. Beşiktaş yeni sezonda çok büyük bir dünya yıldızını transfer edecek. Bu transfer için Umut Güner'in girişimleri devam ediyor. Şu anda isim veremeyeceğim.

Abdullah Avcı, Beşiktaş'ı sever.  Burak Yılmaz sezon başında alınsaydı Beşiktaş şu anda farklı yerde olabilirdi. 

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi 4 ihtimalli maç. Derbi yarıda da kalabilir. Her şey sahadaki arkadaşlarımızın elinde. Melo tweet atmış; 'Kupayı kaldırdığımız yer' diye... Geçen hafta Dirar'ın olayı. Bunlar ortamı germektir. Yarın gergin olan kaybeder. Gerginlik dezavantajdır.

Fenerbahçe için sezonu kurtarma maçı. Fenerbahçe için Galatasaray derbisi sezonu kurtarma maçı. Beşiktaşlı Dorukhan için Avrupa'dan 10 milyon Euro'luk transfer teklifi var. Şu anda takımı açıklayamam! 

Senin için hazırladığımız haberler