Sinan Engin: 'Galatasaray'ın hocası Fatih Terim olur'

18.12.2017 - 21:03 | Son Güncellenme: 18.12.2017 - 21:03

Sinan Engin: 'Galatasaray'ın hocası Fatih Terim olur'

'Valbuena formayı söke söke aldı'

"Valbuena ikinci yarı oyuna girdi maçı aldı. Söke söke formayı aldı. Bu Aatıf'a 50 tane takım buldunuz olmadı. Elinde Babel yada Quaresma var da oynatmazsın olur. Valbuena çok üzülüyordur."

'Önce Valbuena'nın adı yazılır'

"Ahmet hocam gerçekten haklı çıktın. İkinci Alex vakası olur demiştin. Aykut Kocaman'a sesşeniyorum, mecburiyet karşısında doğruları buluyorsunuz. Önce Valbuena'yı koyarsın sonra diğerlerine bakarsın"

Galatasaray'da yaşanan sıcak gelişmeler

"Sevgili Dursun başkan tavsiyem var sana. Sakın yabancı hatası yapma. Fatih Terim her zaman heyecandır ama kesinlikle yabancı teknik adam getirme. Bugün yine söylüyorum Tudor bu takımın antrenörü değildi. Bugün doğru bir karar verildi. Fatih Terim konuşulmasa kongre kararı alınmazdı"

Fenerbahçe-Karabükspor maçının ardından Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında yorumcu Sinan Engin önemli açıklamalar yaptı.

Sinan Engin özellikle maçın yıldızı Valbuena hakkında net ifadeler kullandı ve Fransız oyuncunun düzenli ilk 11 oynaması gerektiğini belirtti

'Paul Le Guen olmaz'

"Galatasaray sanki teknik adam alamıyormuş gibi başka takımların antrenörü ile uğraşmaz. Paul Le Guen olmaz bana göre. "

"Fatih Terim'i Milli Takım'a aldılar orada Galatasaray belki 3.kez şampiyon olacaktı. Biz şimdi doğruyu söylüyoruz. Galatasaray'a yerli teknik adam gelmesi lazım "

Le Guen iddiası

"Bu Galatasaray'ın içinde olanlar bu kadar basiretsiz insanlar mı? Sanane Bursaspor'un hocasından. Buna ihtimal bile vermiyorum. Galatasaray'ın hocası Fatih Terim olur."

Senin için hazırladığımız haberler