Sinan Engin: "Hırvatistan maçında da kaybedersen..."

02.09.2017 - 23:44 | Son Güncellenme: 02.09.2017 - 23:44

Sinan Engin: "Hırvatistan maçında da kaybedersen..."

AJANSSPOR - Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, Türkiye'nin 2-0 yenildiği Ukrayna maçının ardından çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Öne çıkan açıklamalar şu şekilde:

"Takımının ruhu yok"

"Çok kötü bir futbolcu topluluğumuz var. Biz Türk halkı olarak bu takımı seviyor muyuz? Maalesef biz milli takımı sevmiyoruz. Herkesin açığını arıyoruz. Kötü oynasın çakalım diye hazır bekliyoruz. Oğuzhan şu takımda 11'e giremiyorsan futbolu bırak! Caner sen de giremiyorsan bırak! Ozan Tufan'ı da kendi takımında da sevmiyorlar. Biz birbirimizi sevmiyoruz. Takımının ruhu yok."

"Türkiye'nin hiçbir zaman sistemi olmadı"

"Lucescu için de zor. Türkiye'de olan kariyerini bitiriyor. Çıkardığı 11 ve yaptıklarıyla... Arda oynamadı, Selçuk oynamadı, Ozan ya da diğerleri takımlarında ne oynadı? Oğuzhan'ı ilk almadığı açıklaması doğru değil. 'Öyle uygun gördüm.' dersin ve geçiştirirsin. Bunlar doğru değil. Türkiye'nin hiçbir zaman sistemi olmadı. İçeride kendi sahamızda bazen yapıyoruz ama formda bir oyuncu grubu yok."

"Hırvatistan maçında da kaybedersen..."

"Lucescu bu tabloya alışkın değil. 10 milyon eurosu gitmiş gibi üzülmüştür. Hırvatistan maçında da kaybedersen Lucescu defteri kapanır. Yetenekli ve üst düzey bir takım değiliz. Ozan Tufan'dan kendi takımı memnun değil."

"Yan hakemi bağlamışlar"

"Ukrayna maçında yan hakemi bağlamışlar. İsterse beni dava etsin. Yüzde 100. Bu kadar net bariz hatayı iki kez yapmış. Buralarda bu işleri bağlamak da kolay."

Senin için hazırladığımız haberler